Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Nantes İddaa Tahmini 31.03.2024

İddaa fikstüründe 31 Mart Pazar akşamı Fransa Ligue 1’de 27. hafta maçları sahne alıyor. Nice‘ın evinde Nantes‘i konuk edeceği mücadele, Türkiye saati ile 16:00’de başlıyor. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 5.

Bets10, Nice galibiyetine 1.80, beraberliğe 3.55, Nantes galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.58, beraberliğe 3.12, konuk ekibe ise 4.25 oran veriyor.

Nice 6 Hafta Sonra Kazandı

Nice deplasmandan 3 puanla döndü ve Fransa Ligue 1’de 6 haftadır devam eden puan kayıplarına son vermeyi başardı. Milli ara öncesi en yakın rakiplerinden Lens’e deplasmanda konuk olan Farioli ve öğrencileri, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadeleden 3-1’lik galibiyetle ayrıldı ve 26 hafta sonunda 12. galibiyetini aldı. 6 haftalık fikstürü 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Nice, zirve yarışından koparken, Lens galibiyetiyle Şampiyonlar Ligi umutlarını korudu. İlk 13 haftanın namağlup lideri olarak dikkat çeken ve genç teknik adamı Farioli önderliğinde sezona fırtına gibi bir giriş yapan Nice, son hafta aldığı galibiyetle eski günlere geri dönüş sinyalleri verdi. 26 maçta 27 gole imza atan ev sahibi, kalesinde ise 20 gole engel olamadı. Brest ile birlikte ligin en iyi savunma performansını sergileyen takım Nice oldu.

Nantes Play Out Hattında

Fransa Ligue 1 sahnesinde sezona Pierre Aristouy yönetiminde giriş yapan Nantes, alt sıralardan kurtulmayı başaramayınca, göreve Jocelyn Gourvennec’i getirdi. Son 13 hafta yeni hocasıyla sadece 3 maçtan galibiyet çıkarabilen konuk ekip, teknik adam değişikliğinin ardından kendisini küme düşme hattının içerisinde buldu. Nantes cephesinde Gourvennec dönemi kısa sürdü. Son 3 haftada Metz, Marsilya ve Strasbourg karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, milli arada bir kez daha teknik adam değişikliğine gittiler. Milli arada göreve Antoine Kombouare’yi getiren konuk ekip, yeni hocasıyla ilk sınavını Nice deplasmanında verecek. Ligin Play Out hattında yer alan Nantes, milli ara dönüşünde kazanarak düşme potasından çıkmak istiyor.

Nice – Nantes Maç Bilgileri

Nice – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice’da Youssouf Ndayishimiye, Morgan Sanson, Sofiane Diop’un sakatlıkları devam ederken, Teddy Boulhendi, Pablo Rosario ve Khephren Thuram ise kart cezalısı. Nantes cephesinde ise Bastien Meupiyou, Moses Simon ve Ignatius Ganago’nun sakatlıkları devam ediyor.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Marcin Bulka, Jordan Lotomba, Antoine Mendy, Dante, Mohamed-Ali Cho, Romain Perraud, Moffi, Melvin Bard, Badredine Bouanani, Gaetan Laborde.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Nicolas Pallois, Charles Castelletto, Nathan Zeze, Jean-Kevin Duverne, Moussa Sissoko, Pedro Chirivella, Marcus Regis Coco, Benie Traore, Mostafa Mohamed, Tino Kadewere.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 6 haftalık galibiyet hasretine son vermeyi başaran Nice, milli araya moralli girdi. Ev sahibi eski günlere geri dönüş sinyalleri verirken, Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdürüyor. Nice’in kazanmaya Nantes karşısında devam edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Nantes cephesinde Kombouare dönemi galibiyetle başladı. Nice deplasmanından 3 puanla dönen Nantes, ligde kalma yolunda kritik bir galibiyet aldı. Nice ise son haftalardaki düşüşünü sürdürdü ve üst sıralardan uzaklaşmaya devam etti.