Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Clermont İddaa Tahmini 06.04.2024

İddaa fikstüründe 6 Nisan Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 28. hafta mücadelesinde, PSG ile Clermont karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, PSG galibiyetine 1.18, beraberliğe 8.10, Clermont galibiyetine ise 13.50 oran belirlemiş durumda.  Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.87, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

PSG Fırtınası Devam Ediyor

Luis Enrique ve öğrencileri, milli ara dönüşünde kazanma alışkanlığını sürdürüyor. Fransa Ligue 1’de tam 22 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan, milli ara dönüşünde ise zorlu Veldorme deplasmanında Marsilya’yı 2-0 mağlup eden PSG, bitime 7 hafta kala en yakın rakibinin 12 puan üzerinde liderliğine devam ediyor. Marsilya maçında oyundan çıkarken teknik adama gösterdiği tepkiyle dikkat çeken Mbappe, hafta içi Fransa Kupası Yarı Final maçına damga vurdu. Rennes karşısında 1-0’lık galibiyetin golünü atan Fransız golcü, maç boyunca rakip savunmaya zor anlar yaşattı. Bu sezon 3 kulvarda birden şampiyonluk iddiasını sürdüren PSG, bu hafta sahasında Ligue 1’in en zayıf halkası Clermont’u sahasında konuk edecek. Clermont maçının ardından Şampiyonlar Ligi sahnesinde çeyrek final mücadelesi verecek olan ev sahibi, dev maç öncesinde ligin en zayıf halkasına puan kaptırmak istemiyor.

Clermont En Alt Sıradan Kurtulamadı

Fransa Ligue 1’de 27. hafta sona ererken, Pascal Gastien yönetimindeki Clermont en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Milli ara dönüşü sahasında Toulouse’u konuk eden Clermont, 3-0’lık mağlubiyetle sahadan ayrıldı ve en zayıf halka olmaya devam etti. Milli ara öncesinde Le Havre’ye karşı alınan 2-1’lik galibiyetle kötü gidişata son vermeyi başaran ve Ligue 1’de 7 hafta sonra galip gelen konuk ekip, galibiyetlerine devam etmeyi başaramadı. 27 haftalık fikstürden sadece 4 galibiyet çıkarabilen Clermont, rakip fileleri sadece 19 kez havalandırarak ligin en kötü hücum performansını sergilerken, kalesinde ise 46 gole engel olamadı ve ligin en kötü 2. savunma performansını sergiledi. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 7’ye kadar yükselirken, konuk ekibin bu hafta lider karşısında galibiyete ihtiyacı var.

PSG – Clermont Maç Bilgileri

PSG – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Bradley Barcola ve Presnel Kimpembe’nin sakatlıkları devam ederken, Lucas Beraldo ise kart cezalısı. Clermont cephesinde ise Cheick Konate ve Maxime Gonalons’ın sakatlıkları devam ederken, Elbasan Rashani kırmızı kart cezalısı.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Nordi Mukiele, Lucas Hernandez, Vitinha, Danilo Pereira, Fabian Ruiz, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Manuel Ugarte, Mbappe, Zaire Emery.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Yoel Armougom, Chrislain Matsima, Andy Pelmard, Neto, Cham Saracevic, Shamar Nicholson, Bilal Boutobba, Habib Keita, Johan Gastien, Alan Virginius.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in lideri PSG evinde 27 haftanın en zayıf halkası Clermont’u konuk edecek. Lider şampiyonluk yolunda büyük bir avantaja sahip. Clermont içinse tehlike çanları çalıyor. Kazanmak isteyen iki takımın mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika sonunda PSG ile Clermont sahadan 1’er puanla ayrıldı. İki takımda 90 dakika sonunda beklediğimiz gibi rakip fileleri havalandırmayı başarırken, sahadan 1’er puanla ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.