İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Arsenal İddaa Tahmini 06.04.2024

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Arsenal deplasmanda, Brighton’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Brighton ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Brighton kazanır 5.20, beraberlik 4.35, Arsenal kazanır ise 1.65 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın MS 2 oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Brighton’ın İşi Zor 

Brighton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Brentford deplasmanına konuk oldular ve mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Premier Lig’de bir önceki hafta ise Liverpool deplasmanında 2-1 kaybetmişlerdi. Son 5 haftadan sadece 1 galibiyet çıkartabilen Roberto De Zerbi’nin öğrencileri 9. Sıraya geriledi. Avrupa umutlarını sürdürmek isteyen Brighton bu hafta sonu AMEX’de Arsenal karşısında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Brightonda Kaoru Mitoma, Jack Hinshelwood, Solomon March ve Billy Gilmou sakat olan isimler. 

Arsenal Favori Taraf 

Arsenal’da moraller yerinde. Premier Lig’de müthiş bir seri yakalayan Arsenal tam 10 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Bu 10 maçta tam 28 puan topladılar ve sadece Manchester City deplasmanında puan kaybettiler. Lider Liverpool’un 2 puan gerisinde takibini devam ettiren Arsenal, geçtiğimiz hafta içi Emirates’de konuk ettiği Luton Town’u 2-0 mağlup etmeyi başardı. 90 dakika boyunca Luton Town karşısında üstün oynayana taraflardı ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirtelim. Bu hafta sonu ise AMEX’de Brighton deplasmanında 3 puan arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı sürüyor. 

Brighton – Arsenal Maç Bilgileri

Brighton – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brightonda Kaoru Mitoma, Jack Hinshelwood, Solomon March ve Billy Gilmou sakat olan isimler. Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı sürüyor. 

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Jack Hinshelwood, Evan Ferguson

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Brighton son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Geçen hafta içi Brentfor deplasmanında golsüz berabere kalan Brighton 2 puan daha bıraktı. Bu hafta is AMEX’de Arsenal’ı konuk edecekler ve işleri hiç kolay olmayacak. Arsenal ise yenilmezlik serisini 10 maça çıkarttı. Hafta içi Luton Town’u 2-0 mağlup ederek lider Liverpool’un takibini devam ettirdiler. Son 10 maçlık süreçte tam 28 puan topladılar. Bu hafta Brentford deplasmanında da kazanarak şampiyonluk umutlarını sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.43

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…