Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Le Havre Maç Tahmini 06.04.2024

6 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlayacak olan Fransa Ligue 1‘in 28. hafta mücadelesinde, Lens iç sahada Le Havre‘yi konuk edecek. Mücadeleyi beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Lens galibiyetine 1.58, beraberliğe 4.15, Le Havre galibiyetine ise 5.85 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.96, 2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

Lens Yeniden Yükseliş Peşinde

Lens savunması son haftalara alarm verirken, ev sahibi Fransa Ligue 1’de son 2 haftalık fikstürü puansız geride bıraktı. Milli ara öncesi iç sahada alınan 3-1’lik Nice mağlubiyetiyle araya moralsiz giren Franck Haise ve öğrencileri, milli ara dönüşünde ise konuk olduğu Lille deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Elye Wahi son 6 haftada 5. golünü atmayı başarsa da, mağlubiyete engel olamadı. Savunma arkasına atılan her topta kalesinde gol tehlikesi yaşayan ev sahibi, bu hafta iç sahada Le Havre’ye karşı galibiyet arayacak. Yakın rakiplere kaptırılan puanları telafi etmek isteyen Lens, bitime 7 hafta kala 42 puanla 6. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi potasına yetişmek ve eski etkisine geri dönmek isteyen ev sahibi, sezonun ilk yarısı deplasmanda Le Havre ile golsüz berabere kaldı.

Le Havre Tehlike Hattında

Fransa Ligue 1 sahnesinde son 7 haftaya girilirken, son 7 haftanın 6’sında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Le Havre’nin, düşme hattıyla arasında sadece 1 puan fark bulunuyor. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan konuk ekip, Luka Elsner önderliğinde sezona iyi bir başlangıç yapmasına karşın, sezonun ikinci yarısıyla birlikte zor anlar yaşamaya başladı. Milli araya ligin en zayıf halkası Clermont’a karşı deplasmanda 2-1 mağlup olarak giden Le Havre, milli ara dönüşünde ise geçtiğimiz hafta Montpellier’e karşı mağlup oldu. Mücadele 2-0’lık mağlubiyetle sona ererken, son 7 haftada kalesinde 11 gole engel olmayı başaramayan ekip, rakip fileleri ise sadece 3 kez havalandırabildi. Bu hafta Lens deplasmanında galibiyet arayacak olan Le Havre, son hafta performanslarıyla güven vermekten çok uzakta.

Lens – Le Havre Maç Bilgileri

Lens – Le Havre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Jimmy Cabot’un sakatlığı devam ediyor. Le Havre’de ise Andy Logbo’nun sakatlığı devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Ruben Aguilar, Jonathan Gradit, Kevin Danso, Abdukodir Khusanov, Neil El Aynaoui, David Costa, Andy Diouf, Abdul Samed, Sepe Elye Wahi, Florian Sotoca.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Youte Kinkoue, Gautier Lloris, Loic Nego, Arouna Sangante, Yassine Kechta, Abdoulaye Toure, Josue Casimir, Mohamed Bayo, Christopher Operi, Emmanuel Sabbi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de üst sıraları bırakmayan Lens, 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Bitime 7 hafta kala galibiyete ve toparlanmaya ihtiyacı olan Lens, küme düşme tehlikesini yakından hisseden Le Havre karşısında galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens ve Le Havre sahadan 1’er puanla ayrıldı. İki takımda ilk yarıyı golsüz eşitlikle noktalarken, ikinci yarıda 1’er golle yeniden skoru dengeye getirdi ve sahadan 1’er puanla ayrıldı.