Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Lorient Maç Tahmini 07.04.2024

Fransa Ligue 1‘de son 7 haftaya girilirken, Montpellier sahasında Lorient‘i konuk edecek. 7 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Montpellier galibiyetine 1.80, beraberliğe 3.95, Lorient galibiyetine ise 4.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Montpellier Son Haftalarda Etkili

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Montpellier, Fransa Ligue 1’in son 4 haftasında sadece lider PSG’ye kaybetti. Küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Michel Der Zakarian ve öğrencileri, son haftalarda toparlanmaya başladı. Milli ara öncesi lidere karşı savunmada önemli zafiyetler gösteren ev sahibi, 6-2’lik mağlubiyetle araya moralsiz girdikten sonra, çabuk toparlandılar. Geçtiğimiz hafta Le Havre deplasmanından aldığı 3 puanla düşme hattının 3 puan üzerinde kalmayı başaran ev sahibi, bitime 8 hafta kala 3 puan üzerinde yer aldığı ve Play Out hattında yer alan Lorient ile karşı karşıya gelecekler. Galibiyete ihtiyacı olan Montpellier’in, son 4 haftada iyi bir performans sergilemeye başladığını söyleyelim.

Lorient Ligde Kalmaya Çalışıyor

Fransa Ligue 1’de 3 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Lorient, 27 haftanın ise 21’inde puan kaybetti. Bitime 7 hafta kala Play Out hattında yer almalarına karşın, teknik adam Regis Le Bris ilk haftadan itibaren görevine devam ediyor. Milli ara öncesinde alınan Lyon mağlubiyeti ve Monaco beraberliğiyle puan kaybetmeye devam eden Lorient, geçtiğimiz hafta ise iç sahada Brest’e karşı kaybetti. Kalesinde gördüğü 50 golle Fransa Ligue 1’in en zayıf savunma performansını sergileyen konuk ekip, bu hafta 3 puan gerisinde kaldığı ve sezonun ilk yarısı iç sahada 3-0 mağlup olduğu Montpellier ile karşı karşıya gelecek. Lorient kazanarak Ligue 1 sahnesinde uzun bir aradan sonra rahat bir nefes almak istiyor.

Montpellier – Lorient Maç Bilgileri

Montpellier – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier’de Axel Gueguin, Theo Sainte-Luce, Boubakar Kouyate ve Issiaga Sylla’nın sakatlıkları devam ediyor. Lorient takımında ise Montassar Talbi ve Igor Silva’nın sakatlıkları devam ediyor. Aiyegun Tosin ise kart cezalısı.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Becir Omeragic, Modibo Sagnan, Moussa Al Tamari, Mincarelli Davin, Khalil Fayad, Silvan Hefti, Jordan Ferri, Teji Savanier, Arnaud Nordin, Akor Adams.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Nathaniel Adjei, Isaak Toure, Julien Laporte, Imran Louza, Panos Katseris, Theo Le Bris, Ayman Kari, Julien Ponceau, Laurent Abergel, Mohamed Bamba.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in son haftalarında yükselişe geçmeye başlayan Montpellier, ligde en yakın rakiplerinden Lorient karşısında iç saha avantajına sahip. Ev sahibi taraftarı önünde puan kaybetmeyecek ve haftayı galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Montpellier iç sahada kazandı. Ev sahibi 2 golle kümede kalma mücadelesi veren Lorient’i mağlup etmeyi başarırken, ligde kalma yolunda önemli bir adım attı. Kazananları tebrik ederiz.