Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Lyon Maç Tahmini 07.04.2024

beIN SPORTS 4 ekranlarından 7 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1′in 28. hafta mücadelesinde, Nantes ile Lyon karşı karşıya gelecek.

Hovarda, Nantes galibiyetine 3.20, beraberliğe 3.40, Lyon galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.96 oran kazandırıyor.

Nantes Kombouare Önderliğinde Kazandı

Sezon içinde 3. teknik adam değişikliğini yaşayan ve milli arada göreve Antoine Kombouare’yi getiren Nantes, geçtiğimiz hafta zorlu Nice deplasmanından aldığı 2-1’lik galibiyetle, düşme hattının üzerinde kalmaya devam etti. Jocelyn Gourvennec yönetiminde son 13 haftanın 10’unda puan kaybeden ev sahibi, milli araya ise üst üste 3 mağlubiyetle gitmişti. 27 haftadan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 15 mağlubiyetle 28 puan toplamayı başaran Nantes, sezonun son 7 haftasına girilirken, düşme hattının 2 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Ev sahibi Lyon’a karşı galibiyetlerine devam etmek ve düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor.

Lyon Yükselişini Sürdürüyor

Fransa Ligue 1’de göreve Piere Sage gelene kadar kümede kalma mücadelesi veren Lyon, teknik adam değişikliğinin ardından hem Fransa Ligue 1 hem de Fransa Kupası’nda yükselişe geçti. Fransa Ligue 1’de son 3 hafta maç kaybetmeyen, son 8 haftada ise sadece 1 kez mağlup olan Lyon, bitime 7 hafta kala düşme hattıyla puan farkını 9’a kadar çıkardı. Fransa Kupası’nda ise finalde PSG’nin rakibi oldular. Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’de Reims ile 1-1 berabere kalan Lyon, hafta içinde ise Valenciennes’i iç sahada 3-0 mağlup ederek, final biletini cebine koydu. Sezonun ikinci yarısına müthiş bir başlangıç yapan ve etkisini son haftalarda sürdürmeye devam eden Lyon, bu hafta Nantes deplasmanında galibiyet arayacak.  

Nantes – Lyon Maç Bilgileri

Nantes – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Ignatius Ganago, Moses Simon ve Bastien Meupiyou’nun sakatlıkları devam ediyor. Lyon’da ise Joao Bengui ve Orel Mangala’nın sakatlıkları devam ediyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Nicolas Pallois, Charles Castelletto, Nathan Zeze, Jean-Kevin Duverne, Moussa Sissoko, Pedro Chirivella, Marcus Regis Coco, Benie Traore, Mostafa Mohamed, Tino Kadewere.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Diego Moreira, Clinton Mata, Skelly Alvero, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Alexandre Lacazette, Mathis Cherki.

İddaa Tahmini

Fransa Ligeu 1’de küme düşme tehlikesi iki takım içinde devam ediyor. Son hafta yeni hocasıyla kazanan ve toparlanma sinyalleri veren Nantes ile son 3 haftada maç kaybetmeyen Lyon karşı karşıya geliyor. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, kazanan Lyon oldu. Nantes mücadelede 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramazken, kazanan 3 golle Lyon oldu. Kazananları tebrik ederiz.