Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Nice Maç Tahmini 07.04.2024

Fransa Ligue 1′in 9. sırasında yer alan Reims ile 6. sıradaki Nice karşı karşıya geliyor. 7 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da başlayan mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Betelli, Reims galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.30, Nice galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.19, beraberliğe 2.88, konuk ekibe ise 2.58 oran veriyor.

Reims 3 Haftadır Kaybetmiyor

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lyon deplasmanından 1 puanla dönen Reims, Fransa Ligue 1’de son 3 haftalık fikstürü 5 puanla geride bıraktı. Ligin lideri PSG ve son haftaların formda takımlarından Lyon karşısında deplasmanlardan 1’er puan çıkarmayı başaran ev sahibi, iç sahada konuk ettiği Metz karşısında ise hata yapmadı ve düşme hattındaki rakibinden 3 puanı almayı başardı. Sezon başından itibaren üst sıra takibini sürdürmeye devam eden ve puan farkının açılmasına izin vermeyen Reims, bitime 7 hafta kala 6. sıradan sadece 4 puan uzaklıkta. Bu hafta 6. sıradaki Nice’ı iç sahada ağırlayacaklar. 27 haftadan 11 galibiyet, 6 beraberlikle 39 puan toplayan Reims, yenilmezlik serisini 3 puanla sürdürmek istiyor.

Nice Zor Günler Geçiriyor

Fransa Ligue 1’de ilk 13 haftaya namağlup performansıyla damga vuran, Francesco Farioli yönetiminde liderlik ipini göğüsleyen Nice, son 8 haftanın 7’sinde puan kayıplarına engel olamadı ve zirveden fazlasıyla uzak kaldı. Milli ara öncesinde Lens’i mağlup ederek puan kayıplarına dur demeyi başaran Nice, milli ara dönüşünde ise kümede kalma mücadelesi veren Nantes’e karşı iç sahada mağlup oldu. Sezonun ikinci yarısı konuk ekip adına kabus gibi geçerken, bitime 7 hafta kala 43 puanla 6. sırada yer alıyorlar. Yeniden Şampiyonlar Ligi potasına yetişmeye çalışan Nice, bu hafta Reims deplasmanından galibiyetle çıkmak istiyor. Son haftalarda etkisiz kalmasına karşın, konuk ekibin sezon genelinde ise hafife alınmaması gereken bir performans grafiği ortaya koyduğunu belirtelim.

Reims – Nice Maç Bilgileri

Reims – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims takımında  Maxime Busi, Benjamin Stambouli, Teddy Teuma ve Mohamed Daramy’in sakatlıkları devam ediyor. Nice’da ise  Youssouf Ndayishimiye, Valentin Rosier ve Sofiane Diop’un sakatlıkları devam ederken, Teddy Boulhendi ise kart cezalısı.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Sergio Akieme, Yunis Abdelhamid, Joseph Okumu, Atangana Edoa, Thomas Foket, Reda Khadra, Marshall Munetsi, Junya Ito, Keito Nakamura, Mohammed Daramy.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Marcin Bulka, Jordan Lotomba, Antoine Mendy, Dante, Mohamed-Ali Cho, Romain Perraud, Moffi, Melvin Bard, Badredine Bouanani, Gaetan Laborde.

İddaa Tahmini

Son haftalarda yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla üst sıralardan uzaklaşmaya başlayan Nice, kötü gidişata dur demek istiyor. Avrupa şansını fazlasıyla zora sokan Farioli ve öğrencileri, bir hataya daha yer vermeyecek ve deplasmanda 3 puanı cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.58

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.95

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice cephesinde puan kayıpları devam ediyor. Mücadelenin 90 dakikası golsüz beraberlikle geçildi. İki takımda maç boyunca skor üretmeyi başaramazken, kötü gidişatını sürdüren Nice, beklediğimiz etkiyi gösteremedi.