Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Rennes İddaa Tahmini 07.04.2024

Monaco ile Rennes‘in 3 puan mücadelesi, 7 Nisan Pazar akşamı Türkiye saat ile 18:05’te başlıyor. Fransa Ligue 1‘in 28. hafta mücadelesi, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Monaco galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.95, Rennes galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.57, 2.5 Alt 2.40 olarak verilmiş.

Monaco Çok Formda

Geçtiğimiz hafta Metz deplasmanına konuk olan Monaco, kümede kalma mücadelesi veren rakibine karşı 5-2’lik net bir galibiyete imza attı. Adi Hütter ve öğrencileri, milli aradan Fransa Ligue 1’e en iyi dönüş yapan takımlardan birisi oldu. Son 5 haftada namağlup bir performans sergileyen Monaco, 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan topladı. Rakiplerinin puan farkını açmasına izin vermeyen ev sahibi, 27 haftadan 14 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle 49 puan topladı. 4. sırada yer alan Monaco’nun, 2. sıradaki Brest ile arasında sadece 1 puan fark bulunuyor. Bu hafta sezonun ilk yarısı deplasmanda mağlup etmeyi başardıkları Rennes ile iç sahada karşı karşıya gelecekler.  Ev sahibinde karşılaşma öncesi moraller yüksek.

Rennes Üst Üste Mağlubiyetler Aldı

Rennes üst üste darbeler almaya devam ediyor. Milli ara dönüşü hem Fransa Ligue 1 hem de Fransa Kupası’nda üst üste mağlubiyetle alan Julien Stephan ve öğrencileri, son haftalarda kötü gidişata çare üretemedi. Fransa Ligue 1’de son 5 haftanın 4’ünde puan kaybeden Rennes, milli ara dönüşü ligin alt sıralarında yer alan Strasbourg karşısında sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Hafta içinde ise yarı finalisti olduğu Fransa Kupası’nda PSG karşısında izlediğimiz konuk ekip, 1-0’lık mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Son 180 dakikada skor üretmeyi başaramayan Rennes, Avrupa vedasının ardından Fransa Kupası’nda da final hedefine ulaşamadı. Rotasını tamamen lige çeviren konuk ekip, bitime 7 hafta kala 39 puanla 8. sırada yer alıyor.

Monaco – Rennes Maç Bilgileri

Monaco – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 18:05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da bu hafta Caio Henrique ve Guillermo Maripan’ın sakatlıkları devam ediyor. Rennes cephesinde bu hafta Mahamadou Nagida’nın sakatlığı bulunuyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Mohammed Salisu, Wilfried Singo, Aleksandr Golovin, Ben Seghir, Myron Boadu, Takumi Minamino, Maghnes Akliouche, Youssouf Fofana, Folarin Balogun, Wissam Ben Yedder.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Warmed Omari, Guela Doue, Jeanuël Belocian, Arthur Theate, Desire Doue, Enzo Le Fee, Martin Terrier, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Monaco, milli ara dönüşünde 5 golle kazanarak, 2. sıra iddiasından vazgeçmedi. Milli aradan müthiş bir geri dönüş yapan Monaco, kazanmaya Rennes karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Maçta skoru belirleyen ve Monaco’ya galibiyeti getiren isim Maghnes Akliouche oldu. Taraflar haftayı 10’a kişi tamamlamak zorunda kaldı. Rennes dakika 46’da 10 kişi kalırken, Monaco ise 64. dakikada 10 kişi kaldı. Kazananları tebrik ederiz.