Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Strasbourg Maç Tahmini 07.04.2024

7 Nisan Pazar akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Toulouse ile Strasbourg karşı karşıya gelecek.

Municipal Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betroad, Toulouse galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.55, Strasbourg galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda.

Toulouse’dan Rahat Galibiyet

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Clermont deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Toulouse, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 6’da tutmaya devam etti. Ligin en alt sırasındaki rakibine deplasmanda 90 dakika boyunca pozisyon üretme fırsatı dahi tanımadan galip gelmeyi başaran Toulouse, son haftalardaki hücum etkisine ise devam etti. İlk 17 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabilen Carles Martinez ve öğrencileri, son 10 haftadan ise 6 galibiyet çıkardı. Düşme hattından bitime 7 hafta kala uzak kalmayı başaran Toulouse’un çıktığı son 8 maçın 7’sinde 2.5 gol barajı aşıldı. Hücum hattında etkili olan ekip, Clermont maçına kadar ise kalesini gole kapatmakta zorlandı. Toplamda 32 gol atıp, 36 gol yediklerini belirtelim.

Strasbourg Vites Yükseltti

Fransa Ligue 1’de son 2 hafta üst üste galibiyetler almayı başaran Strasbourg, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 6’ya kadar çıkardı. Milli ara öncesinde Nantes’e karşı 3-1’lik galibiyete imza atan ve 8 haftadır devam eden puan kayıplarına son vermeyi başaran Patrick Vieira’nın öğrencileri, milli ara dönüşünde ise kazanmaya Rennes karşısında 2-0’lık skorla devam etti. Son 2 haftada iyi hücum performansları sergileyen konuk ekip, 2 maçta tam 5 gol buldu. Bu hafta karşı karşıya geleceği Toulouse ile aynı puana sahip olan Strasbourg, kazanarak alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor. 27 maçta 30 gol atıp, kalesini 39 gole kapatamayan konuk ekibin, çıktığı son 8 maçın 6’sında 2.5 gol barajı aşıldı. Rakibine benzer bir performans sergileyen Strasbourg, sezonun ilk yarısında Toulouse engelini 2-0’lık galibiyetle geçmişti.

Toulouse – Strasbourg Maç Bilgileri

Toulouse – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse cephesinde Mikkel Desler ve Naatan Skytta’nın sakatlıkları devam ediyor. Strasbourg takımında ise Karol Fila, Angelo Gabriel ve Lebo Mothiba’nın sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacağını belirtelim.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Rasmus Nicolaisen, Logan Costa, Mawissa Elebi, Babicka Shavy, Yann Gboho, Cristian Yepes, Vincent Sierro, Niklas Schmidt, Aron Donnum, Thijs Dallinga.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Alaa Bellaarouch, Frederic Guilbert, Abakar Sylla, Junior Mwanga, Marvin Senaya, Ângelo Borges, Lucas Perrin, Jessy Deminguet, Mouhamadou Diarra, Kevin Gameiro, Emanuel Emegha.

İddaa Tahmini

Son haftalarda iki takımda bol gollü mücadelelere imza atıyor. Bir tarafta 8 maçının 7’sinde, diğer tarafta ise 8 maçının 6’sında 2.5 gol barajı aşılan Toulouse ve Strasbourg var. Bitime 7 hafta kal oynanacak mücadelede, yeniden 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.64

Betroad Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakikadan gol sesi çıkmadı. Maç boyunca fırsatları değerlendirmeyi başaramayan Toulouse ve Strasbourg, 90 dakika sonunda sahadan 1’er puanla ayrıldı. İki takımda beklediğimiz hücum etkisini göstermeyi başaramadı.