Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Brest Metz İddaa Tahmini 07.04.2024

Fransa Ligue 1‘de 28. hafta heyecanı 7 Nisan Pazar günü devam ederken, günün açılış maçında Brest ile Metz karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 14:00’de başlıyor.

Rexbet, Brest galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.15, Metz galibiyetine ise 7.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.19, 2.5 Alt 1.68 oran kazandırıyor.

Brest Zirve Takibini Bırakmıyor

Fransa Ligue 1’de tam 13 hafta boyunca namağlup bir performans grafiği sergilemeyi başaran Brest, 9 galibiyet, 4 beraberlikle liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. 2. sıraya yükselen ev sahibi, milli ara öncesinde Lens mağlubiyeti ve Lille beraberlikleriyle puan kayıplarına başlarken, milli ara dönüşünde Lorient’i mağlup ederek, kısa sürede toparlanmayı başardı. Geçen sezon Fransa Ligue 1’de kümede kalma mücadelesi veren Brest, bu sezon Eric Serge Roy yönetiminde hem şampiyonluk mücadelesi hem de Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele ediyor. Bitime 7 hafta kala lider ile arasında 12 puan fark bulunan ev sahibi, bu sezon 27 haftadan 14 galibiyet çıkarmayı başardı. Üst sıraların iddialı takımı Brest, Lorient galibiyetinin ardından bu hafta Metz karşısında 3 puan arayacak.

Metz Güven Vermekten Uzakta

Fransa Ligue 1’in 27. haftasında Monaco karşısında 5-2’lik mağlubiyetten kurtulamayan Metz, küme düşme hattının içerisinde kalmaya devam etti. Son 2 haftada Reims ve Monaco’ya karşı kaybeden Laszlo Bölöni ve öğrencileri, son 11 haftadan ise sadece 7 puan çıkarabildi. Bitime 8 hafta kala konuk ekibini düşme hattının üzeriyle arasında 4 puan fark bulunuyor. Kalesini 27 maçta 44 gole kapatamayan ve savunma performansıyla sınıfta kalan Metz, son maçta bir kez daha savunma performansıyla güven vermekten uzak kaldı. 27 haftanın 21’inde puan kayıplarına engel olamayan, tam 16 kez sahadan mağlubiyetle ayrılan Metz, bu hafta liderin en yakın takipçisi Brest ile karşı karşıya gelecek. Konuk ekibin ligde kalma umutları günden güne azalıyor.

Brest – Metz Maç Bilgileri

Brest – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 14:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest takımında Bilal Brahimi kart cezalısı. Metz takımında ise Christophe Herelle, Benjamin Tetteh ve Joel Asoro’nun sakatlıkları devam ediyor.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Kenny Lala, Brendan Chardonnet, Bradley Locko, Lees-Melou, Romain Del Castillo, Hugo Magnetti, Julien Le Cardinal, Mahdi Camara, Pereira Lage, Steve Mounie.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Christopher Herelle, Ismael Traore, Van Den Kerkhof, Sadibou Sane, Matthieu Udol, Didier Lamkel,Danley Jean Jacques, Lamine Camara, Nguessan Kouadio, Georges Mikautadze.

İddaa Tahmini

Ligue 1’in ilk 27 haftasına damga vuran Brest, bitime 7 hafta kala 2. sıradaki yerini koruyor. Milli aradan galibiyetle dönen Eric Serge Roy ve öğrencileri, galibiyetlerine bu hafta Metz karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Brest önemli savunma zafiyetlerine rağmen hata yapmadı. Ev sahibi bitime 7 hafta kala 2. sıradaki yerini korumayı başarırken, 3 gol yediği maçta 4 golle galip geldi. Brest iç saha galibiyetiyle, Metz karşısında bizleri yanıltmadı.