İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Napoli İddaa Tahmini 07.04.2024

7 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da başlayacak olan İtalya Serie A Ligi‘nin 31. hafta mücadelesinde, Monza ile Napoli karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Monza galibiyetine 4.15, beraberliğe 3.70, Napoli galibiyetine ise 1.88 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.82, 2.5 Alt 1.99 oran kazandırıyor.

Monza Rahat Konumda

Monza son haftalarda kolay maç kaybetmiyor. Son 9 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Raffaele Palladino ve öğrencileri, milli ara öncesinde Genoa ve Cagliari karşısında üst üste galibiyetlere imza atarken, milli ara dönüşünde konuk olduğu Torino deplasmanından ise 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Son 9 haftada sadece Roma ve Torino’ya karşı kaybeden ev sahibi, 30 haftayı 11 galibiyet, 9 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bıraktı. 42 puanla 11. sırada kendisine yer bulan Monza, ligde kalmayı büyük ölçüde garantilerken, üst sıralara yetişmekte ise zorlanıyor. Bu hafta sahasında Napoli’yi konuk edecek olan ev sahibi, sezonun ilk yarısı deplasmanda 10 kişi kalmasına rağmen, Napoli’den 1 puan almayı başarmıştı.

Napoli Galibiyet Peşinde

Napoli, bu sezon Serie A’da istikrarsız bir performans sergiliyor. Konuk ekip 30 haftada üçüncü kez teknik direktör değişikliğine giderek Francesco Calzona’yı göreve getirdi. İlk maçında Cagliari’yle berabere kalan Napoli, ardından Sassuolo ve Juventus’u yenerek biraz moral buldu. Ancak son üç maçta istenmeyen sonuçlar aldı. orino ve Inter’le berabere kaldıktan sonra Atalanta’ya 3-0 yenildiler. Ligde 30 maç sonunda 12 galibiyet, 9 beraberlikle 45 puan toplayarak 8. sırada bulunuyorlar. Ancak hala Avrupa Ligi potasına girmek için umutları var. Bu hafta Monza deplasmanında izleyeceğimiz Napoli, Calzona yönetiminde kalesini henüz hiçbir maçta gole kapatamadı. Konuk ekip deplasman galibiyetiyle yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Monza – Napoli Maç Bilgileri

Monza – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza takımında Gianluca Caprari, Samuele Vignato ve Danilo D’ambrosio’nun sakatlıkları devam ediyor. Papu Gomez ve Matteo Pessina ise kart cezalısı. Napoli’de ise Cyril Ngonge’nin sakatlığı devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Armando Izzo, Pablo Mari, Samuele Birindelli, Andrea Carboni, Warren Bondo, Andrea Colpani, Akpa-Akpro, Alessio Zerbin, Lorenzo Colombo, Dany Mota.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Mario Rui, Juan Jesus, Amir Rrahmani, Leo Oestigaard, Pasquale Mazzocchi, Piotr Zielinski, Stanislav Lobotka, Zambo Anguissa, Giovanni Simeone, Khvicha Kvaratskhelia.

İddaa Tahmini

Monza rahat bir konumda yer alıyor. Düşme tehlikesinden uzak kalan ev sahibi, son 8 haftaya girilirken Serie A’da hedefsiz kaldı diyebiliriz. Napoli ise Avrupa potasına yetişmeye çalışıyor. Galibiyete ihtiyacı olan Napoli, zorlu Monza deplasmanından galibiyetle çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.63

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli deplasmanda puan kayıplarına son verdi. 4 golle deplasmanda Monza’yı mağlup etmeyi başaran konuk ekip, 3 puanı cebine koydu ve İtalya Serie A Ligi’nin 31. haftasında bizleri yanıltmadı.