İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Frosinone Bologna İddaa Tahmini 07.04.2024

Frosinone sahasında Bologna‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadele, 7 Nisan Pazar günü Türkiye saati ile 13:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Frosinone galibiyetine 4.25, beraberliğe 3.70, Bologna galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.75, beraberliğe 3.20, konuk ekibe ise 1.64 oran veriyor.

Frosinone Galibiyeti Unuttu

İtalya Serie A Ligi’nde son 9 haftaya Frosinone adına puan kayıplarıyla geride kaldı. Sezonun ikinci yarısında tam anlamıyla kabusu yaşayan ligin yeni temsilcisi, bitime 8 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hisseden takımlar arasında yer aldı. Milli ara dönüşünde Genoa ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Eusebio Di Francesco’nun öğrencileri, düşme hattındaki Empoli ile aynı puana sahip. Düşme hattından şuana kadar averaj farkıyla kurtulabilen Frosinone, dış sahada çıktığı 15 maçın tamamında puan kayıplarına engel olamazken, iç sahada ise 15 maçtan 21 puan topladı. Kümede kalabilmek için en azından iç saha etkisini sürdürmeye ihtiyacı olan Frosinone, bu hafta Bologna karşısına çıkacak. Sezonun ilk yarısı Bologna’ya karşı deplasmanda 10 kişi kalarak, 2-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramadılar.

Bologna Üst Sıraları Bırakmadı

Bologna bu sezon Thiago Motta yönetiminde tarihi bir İtalya Serie A Ligi performansı ortaya koyuyor. Bitime 8 hafta kala etkisine tam gaz devam eden konuk ekip, milli ara dönüşünde kazanmaya devam etti. Ligin en zayıf halkası Salernitana karşısında sahadan 3-0’lık net galibiyetle ayrılan Bologna, Empoli’ye karşı alınan 1-0’lık galibiyetin ardından, gol yememe süresini 180 dakikaya çıkardı. Son 9 haftaya 8 galibiyetle damga vurmayı başaran Motta’nın öğrencileri, bu süreçte sadece Serie A lideri İnter karşısında mağlup oldu. 57 puanla 4. sırada yer alan ve 2. sıra ile arasında 8, 3. sıra ile sadece 2 puan fark bulunan Bologna, 30 maçlık fikstürden 16 galibiyet, 9 beraberlik, 5 mağlubiyetle çıktı. Ligin en az maç kaybeden takımları arasında gördüğümüz Bologna, sezonun ikinci yarısında lider ile birlikte ligin en iyi performansını sergiliyor.

Frosinone – Bologna Maç Bilgileri

Frosinone – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Stirpe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frosinone’de bu hafta Sergio Kalaj, Anthony Oyono, Riccardo Marchizza, Francesco Gelli ve Kaio Jorge’nin sakatlıkları devam ediyor. Bologna cephesinde ise Adama Soumaoro ve Sam Beukema’nın sakatlıkları devam ediyor.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Emanuele Valeri, Memeh Okoli, Ilario Monterisi, Pol Lirola, Nadir Zortea, Enzo Barrenechea, Matias Soule, Luca Mazzitelli, Demba Seck, Walid Cheddira.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Federico Ravaglia, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Victor Kristansen, Sam Beukema, Nikola Moror, Alexis Saelemaekers, Lewis Ferguson, Michel Aebischer, Remo Freuler, Riccardo Orsolini.

İddaa Tahmini

Son 9 haftada sadece lider İnter’e karşı mağlup olan, geri kalan tüm maçlarından ise galibiyet çıkarmayı başaran Bologna çok formda. Son 2 haftadan galibiyetlerle çıkan Bologna, kazanmaya Frosinone karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.64

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Frosinone ve Bologna 90 dakika sonunda mücadelede skor üretemedi. İki takımda maç boyunca fırsatları gole çeviremezken, sahadan 1’er puanla ayrıldı. Frosinone ligde kalma yolunda, Bologna ise üst sıra savaşında puan kaybına engel olamadı.