Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Mönchengladbach Maç Tahmini 07.04.2024

7 Nisan Pazar akşamı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Wolfsburg ile Mönchengladbach karşı karşıya geliyor.

intobet, Wolfsburg galibiyetine 1.91, beraberliğe 3.97, Mönchengladbach galibiyetine is 3.73 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üs seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.64, 2.5 Alt 2.32 olarak verilmiş.

Wolfsburg 11 Hafta Sonra Kazandı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Wolfsburg, teknik adam değişikliğinin ardından Almanya Bundesliga’da tam 11 hafta sonra galip gelmeyi başardı. Nik Kovac önderliğinde tam 11 hafta boyunca maç kazanmayan ve sahadan 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, milli arada teknik adam değişikliğine gitti ve göreve Ralph Hasenhüttl’ü getirdi. Küme düşme hattıyla puan farkı 6’ya kadar inerken, geçtiğimiz hafta Hasenhüttl’ü önderliğinde konuk oldukları Werder Bremen deplasmanından 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başardılar ve düşme hattıyla puan farkı yeniden 8’e yükseldi. 27 hafta sonunda 7. galibiyetine imza atan, kalesini ise tam 11 hafta sonra gole kapatmayı başaran Wolfsburg, bu hafta galibiyetlerine Mönchengladbach deplasmanında devam etmek istiyor.

Mönchengladbach 4 Haftadır Kazanamıyor

Almanya Bundesliga’da son 4 haftayı puan kayıplarıyla geride bırakan Mönchengladbach, küme düşme hattına yakın takımlar arasında yer alıyor. Gerardo Seoane ve öğrencileri, Bochum’a karşı sezonun en iyi futbolunu sergiledi ve sahadan 5-2’lik galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetin ardından milli araya kadar 3 maçtan galibiyet çıkarmayan ve Mainz 05, Köln ve Heidenheim karşısında sahadan 1’er puanla ayrılmak zorunda kalan konuk ekip, milli ara dönüşünde ise Freiburg karşısına çıktı. İç sahada 3-0’lık yenilgiden kurtulmayı başaramayan Gladbach’ın, bitime 7 hafta kala küme düşme hattıyla arasında puan farkı 8’e kadar indi. Maç kazanmakta zorlanan konuk ekip, bu hafta ligde en yakın rakibi Wolfsburg’a karşı deplasmanda mücadele edecek. Sezonun ilk yarısında rakibini iç sahada 4-0 mağlup etmeyi başaran ekip, DFB Kupası kapsamında ise 1-0’lık galibiyete imza attılar.

Wolfsburg – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Wolfsburg – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Koen Casteels ve Lukas Nmecha’nın sakatlıkları devam ediyor. Maxence Lacroix ve Cedric Zesiger ise kart cezalısı. Mönchengladbach cephesinde ise Simon Walde ve Kouadio Kone’nin sakatlıkları bulunuyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Pavao Pervan, Rogerio, Sebastiaan Bornauw, Moritz Jenz, Joakim Maehle, Kevin Paredes, Lovro Majer, Jonas Older Wind, Mattias Svanberg, Kevin Behrens, Maxi Arnold.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Cristian Chiarodia, Maximilian Wöber, Luca Netz, Stefan Lainer, Florian Neuhaus, Rocco Reitz, Robin Hack, Julian Weigl, Jordan Siebatcheu, Franck Honorat.

İddaa Tahmini

Milli aradan galibiyetle dönen Wolfsburg, Hasenhüttl önderliğinde çıktığı ilk maçta kalesini gole kapatarak galip gelmeyi başardı. Taraftarı önünde galibiyetlerine devam etmek isteyen Wolfsburg, kazanmaya bu hafta en yakın rakibi karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.64

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.91

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Mçnchengladbach deplasmanda kötü gidişata dur dedi. Konuk ekip 3 gole yakın rakiplerinden Wolfsburg’u mağlup etmeyi başarırken, mücadelede iki takımda skor üretmeyi başardı.4 gollü maçta, Gladbach 3 golle kazandı.