Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Augsburg İddaa Tahmini 07.04.2024

Hoffenheim evinde Augsburg‘u konuk ediyor. 7 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga‘nın 28. hafta mücadelesi, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Hoffenheim galibiyetine 2.24, beraberliğe 3.93, Augsburg galibiyetine ise 2.93 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.97, beraberliğe 3.44, konuk ekibe ise 2.55 oran veriyor.

Hoffenheim’da Düşüş Sürüyor

Hoffenheim son haftalarda düşüşte. Almanya Bundesliga’da son 7 haftaya girilirken ligde kalmayı garantileyen Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, Avrupa hedefinden ise son haftalardaki kötü gidişatıyla uzak kaldı. Milli ara öncesinde Frankfurt ve Stuttgart karşısında üst üste mağlubiyetler alan ve kalesinde 3’er gole engel olmayı başaramayan Hoffenheim, milli ara dönüşünde ise lider Bayer Leverkusen’e deplasmanda konuk oldu. Maximilian Beier’in golüyle devre arasına 1-0 önde girmeyi başaran Hoffenheim, son 2 dakikaya kadar üstünlüğünü korumayı başarsa da, son 2 dakikada yenilen 2 gol mağlubiyeti getirdi. Uzun süredir savunmada önemli açıklar veren ve puan kayıplarına engel olmakta zorlanan Hoffenheim, 33 puanla ligin 9. sırasında yer alıyor.

Augsburg Avrupa Umutlarını Koruyor

Augsburg cephesinde Jess Thorup’un hamlesiyle birlikte önce küme düşme tehlikesi atlatıldı, ardından 5 maçlık yenilmezlik serisiyle gözler Avrupa biletine çevrildi. Bitime 7 hafta kala 9 galibiyet, 9beraberlik, 9 mağlubiyetle 36 puan toplamayı başaran ve ligin 7. sırasında kendisine yer bulan Augsburg, son 5 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Freiburg, Darmstadt 98, Heidenheim ve Wolfsburg karşısında üst üste galibiyetler alarak milli araya giren konuk ekip, milli ara dönüşünde ise kümede kalma mücadelesi veren Köln ile 1-1 berabere kaldı. Son 5 haftada tam 13 gole imza atan Augsburg, kalesinde ise 3 gole engel olamadı. Hem savunma hem de hücum hattında etkili olmayı başaran konuk ekip, bu hafta en yakın rakiplerinden Hoffenheim’a deplasmanda konuk olacak.

Hoffenheim – Augsburg Maç Bilgileri

Hoffenheim – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim cephesine Mergim Berisha ve Marco John’un sakatlıkları devam ediyor. Augsburg takımında Robert Gumny, Elvis Rexhbecaj ve Niklas Dorsch’un sakatlıkları bulunuyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Finn Ole Becker, Stanley Nsoki, Pavel Kaderabek, Anton Stach, Maximilian Beier, Umut Tohumcu, Wout Weghorst, Ihlas Bebou, Robert Skov, Florian Grillitsch.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Iago, Jeffrey Gouweleeuw, Kevin Mbabu, Arne Maier, Tim Breithaupt, Felix Uduokhai, Kristijan Jakic, Fredrik Jensen, Ruben Vargas, Phillip Tietz.

İddaa Tahmini

Üst sıraları bitime 7 hafta kala zorlamaya devam eden Hoffenheim ve Augsburg, milli ara dönüşünde puan kaybetti. Bu hafta 3 puanı hedefleyen iki yakın rakibinde, birbirlerine karşı kalesini gole kapatmakta zorlanacağını düşünüyoruz. Kazanmak isteyen tarafların mücadelesinde karşılıklı goller atılacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.28

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, Hoffenheim sahadan rahat bir galibiyet çıkardı. Ev sahibi 3 golle galip gelirken, Augsburg ise tek golle mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.