Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Kayserispor Bahis Tahmini 13.04.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Kayserispor deplasmanda, Adana Demirspor’a konuk olacak. Zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak olup Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Adana Demirspor ile Kayserispor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betelli oranlarını ele alacak olursak Adana Demirspor galibiyetinin 2.12, beraberlik tercihinin 3.72, Kayserispor galibiyetinin ise 3.58 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Adana Demirspor 3 Maç Sonra Kaybetti 

Adana Demirspor’un Süper Lig’de 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Kadıköy’de Fenerbahçe’ye konuk olan Hikmet Karaman’ın ekibi sahadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İlk yarıyı 1-1’lik beraberlik ile kapatmışlardı ama ikinci yarıda direnç gösteremediler. Orta sıralarda yer alan Adana Demirspor bu hafta sonu Kayserispor’u konuk edecek. Taraftarı önünde oynadığı son 2 maçta Fatih Karagümrük ve Sivasspor karşısında kazanmayı başaran Hikmet Karaman’ın ekibi Kayserispor karşısında da 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da kaleci Magomadaliev’in sakatlığı bulunuyor. 

Kayserispor 4 Maçtır Kazanamıyor 

Kayserispor Süper Lig’de oynadığı son maçta Kasımpaşa karşısında puan alamamıştı. İç sahada konuk ettikleri rakibine 2-0 mağlup oldular. Tabii 10 kişi kalmaları da mağlubiyetin başlıca nedenlerinden biriydi. Süper Lig’de son dönemde üst üste puan kayıpları yaşayan Kayserispor’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Son 4 maçta sadece 1 puan alabilen Kayserispor’da moraller bozuk. Düşme hattı ile aradaki puan farkı da azalmaya başladı ve 5’e indi. Adana Demirspor maçı öncesinde Kayserispor bu hafta Kartal Yılmaz kart cezalısı. Majid Hosseini ise sakat. 

Adana Demirspor – Kayserispor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da kaleci Magomadaliev’in sakatlığı bulunuyor. Kayserispor bu hafta Kartal Yılmaz kart cezalısı. Majid Hosseini ise sakat. 

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Dorukhan Toköz, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Milad Mohammadi, Youcef Atal Edouard Michut, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Yusuf Erdoğan, Steven Mendoza

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Mehdi Bourabia, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Stephane Bahoken

İddaa Tahmini

Adana Demirspor geçen hafta konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanından puansız döndü. Güçlü rakibine Kadıköy’de 4-2 mağlup oldular. Süper Lig’de 3 maçlık yenilmezlik serileri de sona erdi. Kayserispor ise Süper Lig’de üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta Kasımpaşa karşısında puan almaları beklenen maçta rakibine 2-0 kaybettiler. Son 4 maçını kazanamayan Kayserispor düşüşe geçmiş durumda. Adana Demirspor maçın favorisi. İç sahada konuk edecekleri Kayserispor’u mağlup ederek 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.71

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…