Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Samsunspor İddaa Tahmini 13.04.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Beşiktaş evinde, Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş ve Samsunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Beşiktaş kazanır 1.84, beraberlik 3.83, Samsunspor kazanır ise 4.62 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam etmekte. Beşiktaş kazanır seçeneğinin 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.  

Beşiktaş’tan 1 Puan 

Beşiktaş Süper Lig’de galibiyet hasreti yaşıyor. Siyah Beyazlılar oynadığı son maçta Başakşehir deplasmanından 1 puan ile dönmüştü. Öne geçtikleri maçta uzun bir süre maçı önde götürdüler ama uzatma dakikalarında yedikleri golle 1 puana razı oldular. Müacdeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Beşiktaş’ta işler pek yolunda gitmiyor. Trabzonspor’un kazanmasıyla birlikte puan farkı da 5’e çıktı. Alt taraftan Kasımpaşa’da bastırıyor. Son 4 maçından da galibiyet çıkartamayan Beşiktaş bu hafta sonu Vodafone Park’ta Samsunspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Alex Oxlade Chamberlain, Tayfur Bingöl, Salih Uçan ve Amir Hadziahmetovic sakat olan isimler. 

Samsunspor Sürpriz Peşinde 

Samsunspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Pendikspor’u konuk eden ve kazanması beklenen Samsunspor sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Karadeniz ekibi Süper Lig’de oynadığı son 2 maçta 5 puan bıraktı ve skor dahi üretemedi. Markus Gisdol’un öğrencileri Süper Lig’de alt sıralarda bulunuyor ve düşme hattının sadece 6 puan üzerineler. Bu hafta sonu da konuk olacakları Beşiktaş deplasmanında işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Samsunspor’da Lubomir Satka’nın sakatlığı sürüyor. 

Beşiktaş – Samsunspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Alex Oxlade Chamberlain, Tayfur Bingöl, Salih Uçan ve Amir Hadziahmetovic sakat olan isimler. Samsunspor’da Lubomir Satka’nın sakatlığı sürüyor. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Ernest Muçi, Rachid Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun

Samsunspor'un İlk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Ercan Kara

İddaa Tahmini

Beşiktaş Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta konuk oldukları Başakşehir deplasmanında son saniyede yedikleri golle 1-1 berabere kaldılar. Son 4 maçta sadece 1 puan alabilen Fernando Santos’un ekibinde moraller bozuk. Samsunspor ise geçen hafta düşme hattındaki Pendikspor ile yenişemedi. Son 2 maçta 5 puan bırakan Pendikspor bu hafta sonu ise Beşiktaş’ın konuğu olacak. Beşiktaş maçın favorisi. Kötü gidişatı sona erdireceklerini ve haftayı galibiyet ile kapatacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…