İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Tottenham İddaa Tahmini 12.04.2024

İngiltere Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiren Tottenham deplasmanda, Newcastle United’a konuk olacak. Mücadele saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Newcastle United ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Newcastle United kazanır 2.72, beraberlik 4.05, Tottenham kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.     

Newcastle United 3 Maçtır Kaybetmiyor 

Newcastle United Premier Lig’de son 3 haftada 7 puan topladı. Avrupa umutlarını devam ettiren Eddie Howe’un ekibi moralli diyebiliriz. Geçen hafta sonu Craven Cottage’de Fulham’a konuk olan Newcastle United rakibini 1-0 ile geçti. Newcastle United’a galibiyeti getiren golün ise Bruno Guimaraes’den geldiğini belirtelim. Son 3 haftada 7 puan toplayan Newcastle United bu hafta sonu St. James Park’ta Tottenham’ı ağırlayacak. 7. Sıradaki West Ham’ın sadece 1 puan gerisinde yer alan Newcastle United’ın kazanması halinde haftayı ilk 7 içinde kapatma ihtimali de var. Maç öncesinde Newcastle United’da Nick Pepe ve Joelinton’un sakatlıkları devam ediyor. 

Tottenham Evinde Kazandı 

Ange Postecoglou’nun öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Nottingham Forest karşısında fire vermedi. Mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrılan Tottenham’da moraller yerinde. Aston Villa’nın puan kaybettiği haftada kazanan Tottenham’ın Premier Lig’de 4. Sıraya yükseldiğini belirtelim. Son 3 haftada 7 puan toplayan ve hücumda da bir hayli üretken olan Londra ekibi bu hafta sonu Newcastle United’a konuk olacak ve maçın favorisi olarak göstreliliyorlar. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Ryan Sessegnon ve Fraser Forster sakat olan isimler. 

Newcastle United – Tottenham Maç Bilgileri

Newcastle United – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Nick Pepe ve Joelinton’un sakatlıkları devam ediyor. Tottenham’da Ryan Sessegnon ve Fraser Forster sakat olan isimler. 

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Jacob Murphy, Miguel Almiron, Harvey Barnes, Alexander Isak

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Brennan Jonhson, Timo Werner, James Maddison, Heung Min Son

İddaa Tahmini

Newcastle United son haftalarda iyi bir hava yakaladı. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçta 7 puan topladılar. Geçen hafta Fulham deplasmanında 1-0 kazanan Newcastle United’ın ilk 7 umutları sürüyor. Tottenham ise geçen hafta önemli bir galibiyet aldı. Nottingham Forest’ı 3-1 mağlup ederek 4. Sıraya yüseldiler. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansı artık Tottenham’ın elinde. St. Jame Park zor bir deplasman. Tottenham adına kolay bir maç olmayacak. Bol gollü bir maç beklentim var. Fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.21

Betelli Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.37

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…