Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Gaziantep FK Bahis Tahmini 13.04.2024

Trendyol Süper Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Ankaragücü evinde, Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

AnkaragücüGaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Ankaragücü kazanır 2.14, beraberlik 3.43, Gaziantep FK kazanır ise 3.81 olarak açıklanmış.

Ankaragücü Galibiyet Peşinde 

Ankaragücü Süper Lig’de oynadığı son maçta Antalyaspor deplasmanından 1 puan çıkartmıştı. Geçen hafta Antalyaspor deplasmanında 1-0 geriye düştükleri maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Son 2 maçta Başakşehir ve Antalyaspor gibi 2 zorlu rakibe karşı 4 puan toplayan Ankaragücü’nde moraller yerinde. Düşme hattının 3 puan üzerine çıkan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri bu hafta sonu Gaziantep FK’yı konuk edecekler. Kazanmaları halinde çok önemli bir avantaj elde edeceklerini de belirtelim. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Alper Uludağ’ın sakatlığı bulunuyor. 

Gaziantep FK Evinde Kaybetti 

Gaziantep FK Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’a 3-0 kaybeden Selçuk İnan’ın ekibinde moraller bozuk. Bir önceki hafta ise Çaykur Rizespor deplasmanında da 3-1 kaybetmişlerdi. Selçuk İnan’ın göreve gelişinden bu yana 3 hafta geride kaldı ve Gaziantep FK’nın bu süreçte tek galibiyeti var. 31 puanı bulunan Kırmızı Siyahlılar düşme hattında bulunuyor ve bu hafta sonu Ankaragücü’nün konuğu olacaklar. Gaziantep FK kazanırsa, düşme hattının üzerine çıkacak ama kaybetmeleri halinde de umutlar azalacak. Maç öncesinde Gaziantep FK’da eksik bulunmuyor. 

Ankaragücü – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Ankaragücü – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Alper Uludağ’ın sakatlığı bulunuyor. 

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Olimpu Morutan, Giorgi Beridze, Ali Sowe

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Naoufel Khacef, Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Alexandru Maxim, Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

İddaa Tahmini

Ankaragücü Süper Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Ligde oynadıkları son maçta Antalyaspor deplasmanından 1 puan çıkartan Ankaragücü son 2 maçta 4 puan toplamayı başardı. Bu hafta ise Gaziantep FK’yı konuk edecekler. Gaziantep FK ise Süper Lig’de düşme hattında bulunuyor. Son 2 maçını kaybeden Gaziantep FK düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Ankaragücü kadro kalitesi olarak rakibinin çok önünde. Emre Belözoğlu’nun ekibinden bu hafta 3 puan bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.92

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.14

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…