Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Konyaspor Bahis Tahmini 13.04.2024

Trendyol Süper Lig’de alt sıralarda yer alan Konyaspor deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 13.30’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Kasımpaşa ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Kasımpaşa kazanır 2.07, beraberlik 3.92, Konyaspor kazanır ise 3.54 olarak açıklanmış.

Kasımpaşa’da Hedef İlk 4 

Kasımpaşa’da moraller yerinde. Galatasaray mağlubiyetinin ardından Kayserispor deplasmanına konuk olan İstanbul ekibi önemli bir 3 puan elde etti. Kayserispor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Sami Uğurlu’nun öğrencileri Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Son 3 haftada 2 galibiyet alan Kasımpaşa, 4. Sırada bulunan Beşiktaş’ın sadece 1 puan gerisinde. Son haftalarda hücum anlamında üretken bir dönemden geçen Kasımpaşa’nın bu hafta kazanması halinde de 4. Sıraya yükselme ihtimali var. Maç öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Konyaspor 4 Maç Sonra Kaybetti 

Konyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatna takımlardan biriydi. İç sahada Trabzonspor’u konuk eden Konyaspor mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Fahrudin Omerovic’in ekibi alt sıralarda yer alıyor. Düşme hattında bulunan Gaziantep FK’nın sadece 2 puan önündeler. Bu hafta kaybetmeleri halinde düşme hattına tekrardan gerileme ihtimalleri de var. Bu hafta sonu Kasımpaşa’ya konuk olacak Konyaspor’da Yasir Subaşı ve Muhammet Demir’in sakatlıkları devam ediyor. 

Kasımpaşa – Konyaspor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Yasir Subaşı ve Muhammet Demir’in sakatlıkları devam ediyor. 

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Ben Ouannes, Sadık Çiftpınar, Yasin Özcan, Claudio Winck, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Haris Hajradinovic, Oğulcan Çağlayan, Mamado Fall, Nuno Da Costa

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Jakub Slowik, Ahmet Oğuz, Teenage Hadebe, Filip Damjanovic, Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’Zonzi, Robert Muric, Yunus Malli, Alessane Ndao, Sokol Cikalleshi

İddaa Tahmini

Kasımpaşa’nın Kayserispor deplasmanında zorlanması bekleniyordu ama 10 kişi kalan rakibini 2-0 ile geçerek 3 puanı kaptılar. Avrupa umutlarını sürdüren Kasımpaşa’da moraller yerinde. Konyaspor ise alt sıralarda ve kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta Trabzınspor’a 3-1 kaybeden Yeşil Beyazlılar 4 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Kasımpaşa deplasmanında ad işleri pek kolay olmayacak. Gollü bir maç izleriz. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…