İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Barcelona İddaa Tahmini 13.04.2024

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün kapanış maçı. Düşme hattındaki Cadiz evinde, Barcelona karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Cadiz ile Barcelona takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını inceleyecek olursak Cadiz galibiyetine 4.15, beraberlik tercihine 3.55, Barcelona galibiyetine ise 1.92 verildiğini görüyoruz.

Cadiz’den 3 Puan 

Cadiz La Liga’da kümede kalma savaşı veriyor. Ligde oynadıkları son maçta Granada’yı konuk eden Cadiz rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Kümede kalma yolunda kritik bir galibiyet alan Cadiz tam anlamıyla 6 puanlık bir maçtan istediği sonucu aldı. Almeria ve Granada’nın artık kümede kalma umutları iyice azalmış durumda ama Cadiz için durumlar farklı. 17. Sıradaki Celta Vigo’nun sadece 3 puan gerisindeler. Bu hafta sonu Nuevo Mirandilla’da Barcelona’yı konuk edecek olan Cadiz’de Luis Hernandez, Fede San Emeterio ve Jose Mari’nin sakatlıkları sürüyor.

Barcelona Favori Taraf 

Barcelona’da moraller yerinde. La Liga’da zirve takibini sürdüren Xavi’nin öğrencileri 2 hafta önce sahasında konuk ettiği Las Palmas’ı Raphinha’nın attığı tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi olmuştu. 2. Sıradaki yerini koruyan Barcelona, lider Real Madrid’İn 8 puan gerisinde bulunuyor. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde PSG’i deplasmanda 3-2 mağlup ederek dikkat çektiler. La Liga’da bu hafta sonu Nuevo Mirandilla’da Cadiz’e konuk olacak Barcelona maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Barcelona’da Robert Lewandoski, Inigo Martinez ve Joao Cancelo kart cezalısı. Alejandro Balde ve Gavi ise sakat olan isimler. 

Cadiz – Barcelona Maç Bilgileri

Cadiz – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Luis Hernandez, Fede San Emeterio ve Jose Mari’nin sakatlıkları sürüyor. Barcelona’da Robert Lewandoski, Inigo Martinez ve Joao Cancelo kart cezalısı. Alejandro Balde ve Gavi ise sakat olan isimler. 

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Christopher Ramos, Ruben Sobrino

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergi Roberto, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Jules Kounde, İlkay Gündoğan, Fermin Lopez, Pedri, Lamine Yamal, Raphinha, Ferran Torres

İddaa Tahmini

Cadiz La Liga’da düşme hattında yer alıyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Granada’yı 1-0 mağlup etmişlerdi. 25 puana sahip olan Cadiz’in bir üst sıradaki Celta Vigo ile arasında 3 puanlık fark var. Barcelona ise moralli. Las Palmas’ı 1-0 ile geçen Barcelona, Şampiyonlar Ligi’nde ise PSG deplasmanda 3-2 kazanarak yarı finale göz kırptı. Bu hafta Nuevo Mirandilla’da konuk olacakları Cadiz deplasmanından da galibiyet ile ayrılmalarını bekliyorum. Barcelona kazanan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.63

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…