İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Real Madrid İddaa Tahmini 13.04.2024

İspanya La Liga’da alt sıralarda yer alan Mallorca evinde, lider Real Madrid’i ağırlayacak. Mücadelenin saat 19.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Mallorca ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 4.65, beraberlik 3.70, Real Madrid kazanır ise 1.80 olarak açıklanmış. MS 2 tercihi, özel oran kampanyası ile 30.00’a yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Mallorca Sürpriz Peşinde 

Mallorca La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. Özellikle son 2 maçta önemli sonuçlar alarak kümede kalma umutlarını devam ettirdiler. Granada karşısında 1-0 kazanan Javier Aguirre’nin ekibi Mestalla’da Valencia ile de golsüz berabere kalmıştı. Geçen hafta sonu ise İspanya Kral Kupası finalinde Athletic Bilbao ile karşı karşıya geldiler. 1-1 sona eren maçta rakibine penaltı atışları ile kaybeden Mallorca şampiyonluk şansını kaçırdı. Artık tamamen La Liga’ya odaklanacaklar. Bu hafta sonu lider Real Madrid’i konuk edecek Mallorca’da önemli bir eksik yok. 

Real Madrid Lider Konumda

Real Madrid La Liga’da oynadığı son maçta Athletic Bilbao engelini 2-0 ile geçmişti. Bildiğimiz gibi La Liga’da geçen hafta sonu İspanya Kral Kupası finali sebebiyle maç oynanmamıştı. 2 hafta önce Bernabeu’da Athletic Bilbao’yu Rodrygo’nun golleriyle 2-0 mağlup edenCarlo Ancelotti’nin ekibi liderliğini devam ettiriyor. En yakın takipçisi Barcelona’nın 8 puan önündeler. Şampiyonlar Ligi’nde ise çeyrek final ilk maçında Manchester City ile 3-3 berabere kalan Real Madrid tur umutlarını İngiltere’ye taşıdı. Bu hafta La Liga’da Mallorca’ya konuk olacak Real Madrid’de Tibaut Courtois ve David Alaba’nın sakatlıkları sürüyor. 

Mallorca – Real Madrid Maç Bilgileri

Mallorca – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Tibaut Courtois ve David Alaba’nın sakatlıkları sürüyor. 

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Vinicius Junior, Rodrygo

İddaa Tahmini

Real Madrid La Liga’da son 3 maçını da kazanarak geçti. 2 hafta önce Athletic Bilbao’yu 2-0 mağlup etmişlerdi ve 8 puanlık farkı korudular. Mallorca ise son 2 maçından 4 puan çıkartarak kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçen hafta sonu Kral Kupası finalinde Athletic Bilbao’ya penaltı atışları ile kaybederek şampiyonluğu Athletic Bilbao’ya kaptırdılar. Mallorca’da moraller bozuk. Real Madrid’de 3 puan beklentim var. Mallorca deplasmanında kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…