sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.04.2024

İtalya Serie A Ligi, Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 kapsamında 12 Nisan Cuma akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Lazio – Salernitana: MS 1 (-2), 2.45 (iddaa) – 3.22 (Bets10) ; Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftaya girilirken Avrupa potasına yetişmek için mücadele ediyor. Bu sezon Serie A Ligi’nde bir türlü istikrarlı bir performans grafiği sergilemeyi başaramayan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sürpriz sonuçlara imza attı ve Son 16 Turu’na kadar yükseldi. Devler sahnesine veda ettikten sonra rotasını tamamen lige çeviren Lazio, Sarri ile yollarını ayırdı ve göreve Igor Tudor’u getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Juventus’a karşı veren ev sahibi, karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Roma derbisine çıkan Lazio, dev maçtan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son 3 haftayı 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, 46 puanla ligin 8. Sırasında yer alıyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 13 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Salernitana, bitime 7 hafta kala en alt sıradan kurtulmayı başaramadı. Kümede kalmakta zorlanan konuk ekip, 2 hafta önce göreve Stefano Colantuono’yu getirmesine rağmen, puan kayıplarına devam ediyor. Yeni hocasıyla ilk sınavını Bologna deplasmanında veren ve karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan Salernitana, geçtiğimiz hafta ise ligde en yakın rakibi Sassuolo ile iç sahada 2-2 berabere kalarak, galibiyet hasretini sürdürdü. Düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkı 12’ye kadar yükselen Salernitana, Serie A’da galibiyet adına güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan Lazio ile kümede kalmakta zorlanan ve en alt sıradan kurtulamayan Salernitana karşı karşıya gelecek. Avrupa potasına yetişmek isteyen Lazio, 13 maçtır kazanamayan rakibi karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Metz – Lens: MS 2, 1.60 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; Geçtiğimiz hafta Brest deplasmanına konuk olan Metz, düşme hattından kurtulmak için deplasmanda galibiyet ararken, henüz 6. Dakikada 1-0 öne geçmeyi başardı. Üstünlüğünü sadece 6 dakika koruyabilen ev sahibi, 60. dakikaya girildiğinde ise 4-1 geriye düştü. Son 14 dakikada atılan 2 gol mağlubiyete engel olmazken, üst üste 3. Kez sahadan mağlubiyetle ayrılan, son 15 haftanın ise 13’ünde puan kaybeden Laszlo Bölöni’nin öğrencileri, bitime 7 hafta kala tehlikeyi yakından hissediyor. Son 3 haftada kalesini tam 11 gole kapatmayı başaramayan ve son hafta savunma zafiyetlerine devam eden Metz, bu hafta iç sahada Lens’e karşı galibiyet arayacak. Geride bıraktığımız hafta iç sahada Le Havre ile 1-1 berabere kalan ve 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan Lens, son 23 haftada ilk kez üst üste 3 maçta puan kaybetti. Milli aradan etkisiz bir geri dönüş yapan Frankc Haise ve öğrencileri, puan kayıplarına bir türlü çare bulamadı. Nice ve Lille mağlubiyetlerinin ardından, Le Havre karşısında puan kayıplarına devam eden Lens, üst sıralardaki yerini tehlikeye attı. 28 haftalık fikstürü 12 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, 43 puanla kendisine 6. Sırada yer buldu. Ligin ilk yarısında Metz’e karşı iç sahada 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan Lens, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında bir kez daha puan kaybı yaşamak istemiyor. Fransa Ligue 1’de Avrupa bileti için mücadele veren Lens 3 haftadır devam eden puan kayıplarına rağmen 6. Sırada yer almaya devam ediyor. Metz ise 3 haftadır mağlup olurken, küme düşme hattından çıkamadı. Lens deplasmandan galibiyetle çıkarak, üst sıralardaki yerini sağlamlaştıracaktır.

Augsburg – Union Berlin: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Jess Thorup ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Hoffenheim deplasmanına 5 maçlık yenilmezlik serisiyle konuk olurken, evine 3-1’lik mağlubiyetle döndü. 4 hafta boyunca Almanya Bundesliga’da kazanarak yükselişe geçmeyi başaran Augsburg, son 2 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. Köln beraberliği ve Hoffenheim mağlubiyetlerinin ardından üst sıralarla puan farkının açılmasına engel olamayan ev sahibi, bu hafta Union Berlin’e karşı kazanarak, yeniden yükselişe geçmek istiyor. 28 haftadan 9 galibiyet, 9 beraberlik, 10 mağlubiyetle 36 puan toplamayı başaran ve 7. Sırada yer alan Augsburg, son 6 haftada Avrupa bileti için Bundesliga’da mücadele edecek. Ev sahibi sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı Union Berlin ile karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz hafta Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen’i, sahasında ağırlayan Union Berlin, 45. Dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalırken, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Frankfurt beraberliğinin ardından puan kayıplarına devam eden Nenad Bjelica ve öğrencileri, son 180 dakikada skor dahi üretemedi. Düşme hattıyla arasında bitime 6 hafta kala 6 puan fark bulunan Union Berlin, bir türlü düşme potasından uzak kalmayı başaramadı. Teknik adam hamlesiyle düşme hattının içerisinden çıkmayı başaran konuk ekip, tehlikeyi ise henüz atlamadı. Son 2 haftada skor üretmekte zorlanan Union Berlin, bu hafta kendisi gibi düşüşe geçen Augsburg karşısında galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısı iç sahada Augsburg ile 1-1 berabere kaldıklarını söyleyelim. Almanya Bundesliga’nın alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede, Augsburg ile Union Berlin karşı karşıya geliyor. İki takımda son 2 haftadan 1’er puan çıkarabildi. Toparlanmak için 3 puana ihtiyacı olan tarafların 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 6.15

Bets10 Bahis Oranı: 10.25