İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Girona İddaa Tahmini 13.04.2024

İspanya La Liga’da üst sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Girona deplasmanda, Atletico Madrid’e konuk oluyor. Karşılaşmayı saat 15.00’te S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Atletico MadridGirona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Atletico Madrid kazanır 2.10, beraberlik 3.70, Girona kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid Favori Taraf 

Atletico Madrid hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Borussia Dortmund ile karşı karşıya geldi. İlk maçı Wanda Metropolitano’da 2-1 kazanan Diego Simeone’nin ekibi avantajı eline geçirmeyi başardı. La Liga’da ise ilk 4 umutlarını da devam ettiren Atletico Madrid, 2 hafta önce konuk olduğu Villarreal deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile dönmüştü. Villarreal’in 9 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdılar ve 4. Sıraya yükseldiler. Bu hafta sonu ise La Liga’da Girona’yı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Atletico Madrid’de Thomas Lemar’ın sakatlığı sürüyor. 

Girona Deplasmanda Kayıp 

Girona La Liga’da şampiyonluk umutlarını iyice azalttı. En azından sezonu ilk 4 içinde tamamlayarak önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılma hedefindeler. La Liga’da oynadığı son maçta Real Betis’i konuk eden Michel’in öğrencileri karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı. 3. Sırada bulunan Girona bu hafta sonu Real Betis’in konuğu olacak. Son dönemde deplasmanda kötü sonuçlar alan Girona’nın La Liga’da oynadığı son 4 deplasman maçını da kaybettiğini belirtelim. Atletico Madrid maçı öncesinde Girona’da Ricard Artero, Yangel Herrera ve Toni Villa’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Atletico Madrid – Girona Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 15.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Thomas Lemar’ın sakatlığı sürüyor. Girona’da Ricard Artero, Yangel Herrera ve Toni Villa’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Angel Correa, Antonie Griezmann, Alvaro Morata

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Portu, Viktor Tsygankov, Savio, Artem Dovbyk

İddaa Tahmini

Atletico Madrid La Liga’da 2 maç aradan sonra kazanmayı başardı. Villarreal’i deplasmanda 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldılar. Athletic Bilbao’nun mağlup olduğu haftayı kazanarak geçen Atletico Madrid 4. Sıraya yükseldi. Hafta içi de Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund’u 2-1 mağlup ederek avantaj yakaladıklarını belirtelim. Girona’nın deplasman karnesi son dönemde hiç iyi değil. Atletico Madrid’i bu maçta 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.10

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…