Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Toulouse Maç Tahmini 13.04.2024

Fransa Ligue 1′de son 7 haftaya girilirken, Rennes sahasında Toulouse‘u konuk edecek. 13 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Rennes galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.70, Toulouse galibiyetine ise 4.25 oran belirlemiş durumda.  Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.88, 2.5 Alt 1.92 oran kazandırıyor.

Rennes Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’de son 6 haftanın 5’inde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan, son 2 haftada ise üst üste mağlubiyetler alan Rennes’in, üst sıralarla arasındaki puan farkı açılmaya başladı. Son 6 haftada sadece ezeli rakibi Marsilya’yı iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başaran Julien Stephan ve öğrencileri, son 2 hafta Strasbourg ve Monaco karşısında üst üste mağlubiyetler aldı. Son 180 dakika kalesinde 3 gole engel olamayan ev sahibi, rakip fileleri ise havalandırmayı başaramadı. Son 2 haftada skor üretmekte zorlanan Rennes, 28 hafta sonunda ise 40 gol atarak, iyi sayılabilecek bir hücum performansı sergiledi. 6. sırada yer alan Lens ile arasında 4 puan fark bulunan ev sahibi, bitime 7 hafta kala Ligue 1 sahnesinde yükselişe geçmek istiyor.

Toulouse Yakın Rakibine Kaybetmedi

Toulouse son 2 haftadan 4 puan toplamayı başardı. Ligue 1’in en zayıf halkası Clermont’a karşı iç sahada 3-0’lık galibiyete imza atan Toulouse, geçtiğimiz hafta ise en yakın rakiplerinden Strasbourg ile iç sahada golsüz berabere kaldı. Son 7 haftadan 4 galibiyet çıkarmayı başaran Toulouse, bu fikstürde sahadan sadece 2 kez puansız ayrıldı. Sezonun ikinci yarısında gösterdiği etkiyle düşme hattından uzaklaşmayı başaran Carles Martinez’in öğrencileri, düşme hattıyla puan farkını 7’ye kadar çıkardı. Son haftalarda bol gollü mücadelelere imza atan konuk ekip, son 9 haftanın 7’sine skor üretmeyi başarırken, 7 maçta da 2.5 gol barajı aşıldı. Bu hafta Rennes deplasmanında izleyeceğimiz Toulouse, iç sahada 1 puan aldığı rakibini, deplasmanda mağlup etmek istiyor.

Rennes – Toulouse Maç Bilgileri

Rennes – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes cephesinde Mahamadou Nagida’nın sakatlığı devam ederken, Martin Terrier kart cezalısı. Toulouse takımında ise Ibrahim Cissoko, Mikkel Desler ve Naatan Skytta’nın sakatlıkları devam ediyor. Vincent Sierro ise kart cezalısı.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Warmed Omari, Guela Doue, Jeanuël Belocian, Arthur Theate, Desire Doue, Enzo Le Fee, Azor Matusiwa, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Arnaud Muinga.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Rasmus Nicolaisen, Logan Costa, Mawissa Elebi, Babicka Shavy, Yann Gboho, Cristian Yepes, Gabriel Suazo, Niklas Schmidt, Aron Donnum, Thijs Dallinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 2 haftadan puan çıkarmayı başaramasa da, Rennes üst sıraları takibini sürdürüyor. Avrupa bileti için son 7 haftada mücadele edecek olan Rennes, iç sahada puan kayıplarına son verecek ve Toulouse engelini kayıpsız geçecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.63

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes karşılaşmanın 20. dakikasında 1-0 öne geçti. Toulouse ise 2 dakikada skora dengeyi getirmeyi başarırken, Cristian Cásseres ve Moussa Diarra’nın golleriyle 3 puanı cebine koydu.