Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Reims İddaa Tahmini 13.04.2024

İddaa fikstüründe 13 Nisan Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 29. hafta mücadelesinde, Strasbourg ile Reims karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 18:00’de başlayan mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Strasbourg galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.40, Reims galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Strasbourg Yükselişe Geçti

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Toulouse deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Strasbourg, yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkardı. Son 3 haftada bileği bükülmeyen Patrick Vieira ve öğrencileri, Nantes ve Rennes karşısında iyi hücum performansları sergileyerek yükselişe geçerken, son hafta en yakın rakiplerinden Toulouse karşısında aynı etkiyi gösteremese de, kalesini gole kapatarak 1 puanı cebine koydu. Son 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran Strasbourg, bitime 7 hafta kala düşme potasıyla puan farkını 7’ye kadar çıkardı ve rahat bir nefes aldı. 28 haftadan 8 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, geri kalan 20 haftadan ise 9 beraberlik, 11 mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. Viera ve öğrencileri, bu hafta Reims karşısında galibiyet arayacak. Kazanarak düşme hattıyla puan farkını çift hanelere çıkarmak istiyorlar.

Reims 4 Maçtır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’de ilk 28 haftayı 11 galibiyet, 7 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Reims, 40 puanla kendisine 7. sırada yer buldu. Ligde kalmayı garanti altına alan William Still ve öğrencileri, son 7 haftada Avrupa bileti için mücadele edecek. Konuk ekip son haftalarda galibiyet adına zorlanırken, son 4 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu ve rakiplerine kolay kolay galibiyet şansı vermedi. Son 4 haftayı 3 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan Reims, son olarak geçtiğimiz hafta iç sahada Nice ile golsüz berabere kaldı. 6. sıradaki Lens ile puan farkını 3’e kadar indirmeyi başaran konuk ekip, bu hafta sezonun ilk yarısında mağlup ettiği Strasbourg ile karşı karşıya geliyor. Konuk ekibin rakibine deplasmanda konuk olduğu son 7 maçta sadece 1 kez mağlup olduğunu söyleyelim.

Strasbourg – Reims Maç Bilgileri

Strasbourg – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg cephesinde Lebo Mothiba, Emanuel Emegha, Angelo Gabriel, Marvin Senaya ve Karol Fila’nın sakatlıkları devam ederken, Matthieu Dreyer ise kart cezalısı. Reims takımında ise Maxime Busi, Teddy Teuma ve Benjamin Stambouli’nin sakatlıkları devam ederken, Marshall Munetsi ise kart cezalısı.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Alaa Bellaarouch, Frederic Guilbert, Abakar Sylla, Junior Mwanga, Andrey Santos, Ângelo Borges, Lucas Perrin, Jessy Deminguet, Mouhamadou Diarra, Kevin Gameiro, Dilane Bakwa.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Sergio Akieme, Yunis Abdelhamid, Joseph Okumu, Atangana Edoa, Thomas Foket, Reda Khadra, Oumar Diakite, Junya Ito, Keito Nakamura, Mohammed Daramy.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 7 haftaya girilirken, hem Strasbourg hem de Reims yükselişe geçti. 3 haftadır maç kaybetmeyen ev sahibi ile son 4 hafta namağlup yoluna devam eden Reims’in mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, kazanan Strasbourg oldu. Ev sahibi 3 puanı 3 golle almayı başarırken, Reims ise mağlup olduğu deplasmanda rakip fileleri 1 kez havalandırmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.