İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Manchester United İddaa Tahmini 13.04.2024

İngiltere Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanamayan Manchester United deplasmanda, Bournemouth’a konuk olacak. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Bournemouth ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Bournemouth galibiyetinin 2.45, beraberlik tercihinin 3.95, Manchester United galibiyetinin ise 2.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Bournemouth Vitality’de Kaybetmiyor 

Bournemouth Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Kenilworth Road’da Luton Town’a konuk olan Bournemouth 1-0 öne geçtiği maçta rakibine 2-1 mağlup oldu. Süpriz bir yenilgi alan Andoni Sagarna’nın ekibinin 5 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Premier Lig’de orta sıralarda yer alan Bournemouth’un rahat bit konumda yer aldığını da belirtelim. Taraftarı önünde oynadığı son 4 maçı da kaybetmeyen Bournemouth, bu hafta sonu Manchester United karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Bournemouth’da Marcos Senesi ve Luis Sinisterra’nın sakatlıkları sürüyor. 

Manchester United Galibiyet Peşinde 

Manchester United Premier Lig’de ilk 4 şansını iyice azalttı. En azından sezonu 5. Sırada tamamlamak istiyorlar ama 5. Sıradaki Aston Villa ile de aralarında 11 puanlık fark var. Tabi Manchester United’ın Aston Villa’ya nazaran 1 maçının eksik olduğunu da belirtelim. Geçen hafta sonu Old Trafford’da Liverpool’u konuk eden Erik ten Hag’ın ekibi Bruno Fernandes ve Kobbie Mainoo’nun golleriyle 2-2 berabere kaldılar. Son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan Kırmızı Şeytanlar bu hafta sonu Vitality’de Bournemouth’un konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Manchester United Old Trafford’da 3-0 kaybetmişti. Maç öncesinde Manchester United’da  Lisandro Martinez, Luke Shaw ve Victor Lindelöf sakat olan isimler. 

Bournemouth – Manchester United Maç Bilgileri

Bournemouth – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Marcos Senesi ve Luis Sinisterra’nın sakatlıkları sürüyor. Manchester United’da  Lisandro Martinez, Luke Shaw ve Victor Lindelöf sakat olan isimler. 

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Harry Maguire, Raphael Varane, Aaron Wan Bissaka, Kobbie Mainoo, Christian Eriksen, Carlos Casemiro, Bruno Fernandes, Alejandro Garnacho, Rasmus Hojlund

İddaa Tahmini

Bournemouth Premier Lig’de 5 maç aradan sonra mağlup oldu. Luton Town deplasmanında 1-0 öne geçtikleri maçı 2-1 kaybeden Bournemouth bu hafta Manchester United’ı konuk edecek. Manchester United ise son 3 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta Old Trafford’da konuk ettikleri Liverpool ile 2-2 berabere kaldılar. Avrupa yarışında da ciddi kayıplar yaşayan Erik ten Hag’ın ekibi bu hafta Bournemouth karşısında çıkış arıyor. Gollü bir maç beklentim var. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.24

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…