Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Darmstadt 98 Freiburg Maç Tahmini 14.04.2024

Almanya Bundesliga‘da son 6 haftaya girilirken, Darmstadt 98 evinde Freiburg‘u konuk edecek. 14 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Darmstadt 98 galibiyetine 3.73, beraberliğe 3.97, Freiburg galibiyetine 1.91 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.66, 2.5 Alt 2.27 oran kazandırıyor.

Darmstadt 98 Cephesinde Umutlar Azaldı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Darmstadt 98, bitime 6 hafta kala Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası olmaktan kurtulamadı. Son 22 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olamayan Torsten Lieberknecht ve öğrencileri, son 22 haftayı 15 mağlubiyet, 7 beraberlikle geride bıraktı.  Küme düşme hattının üzeriyle arasında tam 12 puan fark bulunan Darmstadt 98, kalan tüm maçlarını kazanması halinde dahi, ligde kalmayı başaramayabilir. Kalesini 28 maçta 71 gole kapatamayan ev sahibi, aynı zamanda Bundesliga’nın en zayıf savunma performansını sergiliyor. Geçen hafta kümede kalma mücadelesi veren Mainz 05’e karşı deplasmanda 4-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan ev sahibinde, kötü gidişat devam ediyor.

Freiburg Deplasmanda Etkili

Almanya Bundesliga’da ilk 28 haftayı 10 galibiyet, 6 beraberlik, 12 mağlubiyetle 36 puan toplamayı başaran Freiburg, bitime 6 hafta kala 9. sırada kendisine yer buldu. Son haftalarda istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, deplasmanda 2 haftadır üst üste galibiyetler almayı başarırken, iç sahada ise 5 maçtır galip gelemiyor. Gladbach’a karşı deplasmanda alınan 3-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Leipzig’e karşı 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamadılar. Kalesini 28 maçta 52 gole kapatmayı başaramayan Freiburg, rakip fileleri ise 40 kez havalandırdı. Sezonun ilk yarısında Darmstadt 98 ile 1-1 berabere kalan Freiburg, bu hafta ligin en zayıf halkasına puan kaptırmak istemiyor.

Darmstadt 98 – Freiburg Maç Bilgileri

Darmstadt 98 – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Böllenfalltor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Darmstadt 98 takımında Fabian Nürnberger, Fraser Hornby, Marvin Mehlem, Tim Skarke, Julian Justvan ve Braydon Manu’nun sakatlığı devam ediyor. Freiburg cephesinde ise Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Noah Weisshaupt’ın sakatlıkarı devam ediyor. Lucas Höler ise kart cezalısı.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Fabian Holland, Tobias Kempe Matej Maglica, Christoph Zimmermann, Bartol Franjic, Oscar Vilhelmsson, Emir Karic, Tim Skarke, Klaus Gjasula, Sebastian Polter.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Kiliann Sildillia, Manuel Gulde, Jordy Makengo, Lukas Kübler, Christian Günter, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Michael Gregoritsch, Ritsu Doan.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst sıralara yetişmeye çalışan Freiburg, bu hafta ligin en zayıf halkası Darmstadt 98 ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda 2 haftadır kazanan Freiburg, Darmstadt 98 karşısında kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.91

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg deplasmandan 3 puanla dönüyor. Ligin en alt sırasında yer alan Darmstadt 98’e deplasmanda konuk olan Freiburg, 3 puanı Ritsu Doan’ın tek golüyle aldı. Konuk ekip deplasman galibiyetiyle bizleri yanıltmadı.