Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Werder Bremen Maç Tahmini 14.04.2024

Almanya Bundesliga‘da sahaya şampiyonluk için çıkan Bayer Leverkusen, 14 Nisan Pazar akşamı sahasında Werder Bremen‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 18:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.22, beraberliğe 6.82, Werder Bremen galibiyetine ise 13.88 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.07, beraberliğe 6.03, konuk ekibe ise 10.80 oran veriyor.

Bayer Leverkusen Kazanırsa Şampiyon

Almanya Bundesliga’nın 29 haftasında Werder Bremen ile karşı karşıya gelecek olan Bayer Leverkusen, kazanması halinde tarihinin ilk Almanya Bundesliga şampiyonluğuna ulaşacak. Xabi Alonso yönetiminde 28 hafta namağlup bir performansla liderlik ipini göğüsleyen ev sahibi, 24 galibiyet, 4 beraberliğe imza attı. 76 puanla yoluna devam eden Bayer Leverkusen, bu hafta kazanamasa dahi, rakiplerinin puan kaybetmesi halinde de şampiyonluğunu ilan edecek. Namağlup yürüyüşüne UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden ev sahibi, West Ham’a karşı iç sahada aldığı 2-0’lık galibiyetle birlikte, yarı final kapısını araladı. 3 kulvarda birden şampiyonluk iddiasını sürdürmeye devam eden Leverkusen, bitime 6 hafta kala Almanya Bundesliga’yı kazanarak, rotasını DFB Kupası ve Avrupa Ligi’ne çevirmek istiyor.

Werder Bremen Galibiyetten Uzak

Almanya Bundesliga’da 6 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Werder Bremen’in, düşme hattıyla arasındaki puan farkı tek hanelere indi. Son 6 haftayı 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Ole Werner’in öğrencileri, üst üste alınan 4 mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Frankfurt karşısında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Sezonun ikinci yarısıyla birlikte maç kazanmakta zorlanan Werder Bremen, bu hafta şampiyonluk için sahaya çıkacak olan Bayer Leverkusen karşısında sürpriz arayacak. 28 haftadan 8 galibiyet çıkarmayı başarabilen Werder Bremen’in, bitime 6 hafta kala düşme hattıyla arasında 8 puan fark bulunuyor.

Bayer Leverkusen – Werder Bremen Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leverkusen’de Adam Hlozek’in sakatlığı devam ediyor. Werder Bremen’de ise Justin Njinmah, Skelly Alvero, Niklas Stark, Amos Pieper ve Jiri Pavlenka’nın sakatlıkları devam ediyor. Anthony Jung, Marco Friedl ve Jens Stage ise kart cezalısı.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Jonathan Tah, Josip Stanisic, Edmond Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Amine Adli, Florian Wirtz, Robert Andrich, Granit Xhaka, Nathan Tella.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Julian Malatini, Milos Veljkovic, Romano Schmid, Felix Agu, Senne Lynen, Leonardo Bittencourt, Olivier Deman, Marvin Ducksch, Nick Woltemade, Rafael Borre.

İddaa Tahmini

Evinde kazanarak Almanya Bundesliga’da şampiyonluğunu ilan etme fırsatına sahip olan Bayer Leverkusen, taraftarı önünde bu fırsatı kaçırmayacak ve rahat bir galibiyetle tarihinin ilk Bundesliga şampiyonluğunu yaşamayı başaracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.63

intobet Oranı: H1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’da bu sezon şampiyon Bayer Leverkusen oldu. Xabi Alonso yönetiminde yoluna namağlup devam etmeyi başaran ev sahibi, Werder Bremen’e karşı aldığı 5 gollü galibiyetle, tarihinin ilk Bundesliga şampiyonluğunu ilan etti. Kazananları tebrik ederiz.