sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 13.04.2024

13 Nisan Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Bayern Münih – Köln: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Bayern Münih ise Almanya Bundesliga’da şampiyonluk umutlarını kaybederken, rotasını tamamen UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Almanya Bundesliga’da son 11 sezona ambargo koyan Bayern Münih, bu sezon Bayer Leverkusen ile yarışta erken havlu attı. Son 2 haftada önce Dortmund ardından Heidenheim’a karşı mağlup olan ev sahibi, bitime 6 hafta kala zirvenin 16 puan gerisine düştü. İç sahada Dortmund’a karşı tam 10 yıl sonra maç kaybeden Bayern Münih, ardından Heidenheim karşısında kötü gidişatını sürdürdü. Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final eşleşmesi kapsamında hafta içi Arsenal deplasmanına konuk olan Tuchel ve öğrencileri, deplasmandan 2-2’lik beraberlikle döndü. Maç kazanmakta zorlanan Bayern Münih, bu hafta Köln karşısında kötü gidişata son vermek istiyor. Almanya Bundesliga’da son 6 haftaya girilirken, Köln cephesinde küme düşme tehlikesi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 7 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi başarmalarına karşın, henüz düşme hattının içerisinden çıkamadılar. Geçtiğimiz hafta iç sahada en yakın rakibi Bochum karşısında galip gelmeyi başaran Köln, 28 hafta sonunda 4. galibiyetini aldı. Düşme hattının üzeriyle arasında 4 puan fark buluna Köln, bu hafta Bayern Münih karşısında bu hafta galibiyetlerine devam etmek istiyor. 28 maçta kalesini tam 49 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise sadece 23 kez havalandırmayı başarabildi. Ligde kalma savaşı devam eden ve geçen hafta aldığı galibiyetle lige sıkı sıkı tutunan Köln, galibiyetlerine devam etmek istiyor. Şampiyonluk yarışında havlu atan Bayern Münih, 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Köln ise 7 hafta sonra gelen galibiyete rağmen, düşme potasından kurtulamadı. Bitime 6 hafta kala galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, mücadelede karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Mönchengladbach – Dortmund: MS 2, 1.79 (iddaa) – 2.06 (Bets10) ; Mönchengladbach cephesinde karşılaşma öncesi eksikler dikkat çekiyor. Sakatlıklarla boğuşan ev sahibinde, Dortmund maçı öncesinde Simon Walde, Florian Neuhaus, Tony Jantschke, Kouadio Kone, Christoph Kramer ve Grant-Leon Ranos’un sakatlıkları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Wolfsburg deplasmanından 4-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran ve 4 hafta sonra Bundesliga’da galip gelmeyi başaran ev sahibi, düşme hattıyla puan farkını 8’e çıkardı ve bitime 6 hafta kala rahat bir nefes almayı başardı. Bu hafta galibiyetlerine Dortmund karşısında devam etmek isteyen Gladbach, kazanarak düşme hattıyla puan farkını çift hanelere çıkarmak istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final mücadelesi veren Borussia Dortmund, konuk olduğu zorlu İspanya deplasmanında Atletico Madrid’e diş geçiremedi. Evine 2-1’lik mağlubiyetle dönen Dortmund, hafta içinde Atletico Madrid’i mağlup etmek zorunda kaldı. Almanya Bundesliga’da ise 28. haftayı 1-0’lık Stuttgart mağlubiyetiyle kapattıklarını söyleyelim. Edin Terzic ve öğrencileri, en yakın rakiplerinden Stuttgart’a karşı iç sahada mağlup olurken, 4 haftadır devam eden galibiyet serisi sona erdi. 28 haftadan 53 puan toplamayı başaran Dortmund, Şampiyonlar Ligi biletini cebine koymak istiyor. Üst sıralara yetişemeye çalışan konuk ekibin, Şampiyonlar Ligi dönüşünde galibiyete ihtiyacı var. Almanya Bundesliga’da üst üste 4 maçta aldığı galibiyetlerin ardından Stuttgart’a kaybeden Dortmund, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi2nde mağlup oldu. Mağlubiyetlere son vermek isteyen Edin Terzic ve öğrencileri, Gladbach deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Leipzig – Wolfsburg: MS 1, 1.22 (iddaa) – 1.37 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da son 5 hafta namağlup bir performans ortaya koyan Leipzig, milli ara dönüşünde etkisini sürdürmeye devam etti. Son 5 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Leipzig, Mainz 05 karşısında alınan beraberliğin ardından, geçtiğimiz hafta Freiburg deplasmanından 4-1’lik galibiyetle çıkmayı başardı. Son 5 maçta tam 15 gole imza atan ev sahibi, hücum hattında harika bir performans grafiği sergiliyor. 28 haftayı 16 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle 53 puan toplamayı başaran ve 4. sırada kendisine yer bulan Leipzig, Şampiyonlar Ligi hedefine bitime 6 hafta kala devam ediyor. Ev sahibi bu hafta Wolfsburg karşısına çıkacak. Sezonun ilk yarısı Wolfsburg’a karşı dpelasmanda 2-1 mağlup olduklarını söyleyelim. Wolfsburg cephesinde teknik adam etkisi kısa sürdü. Niko Kovac ile yollarını ayıran konuk ekip, göreve 2 hafta önce Ralph Hasenhüttl’i getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Werder Bremen deplasmanında veren ve karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak, tam 11 hafta sonra Bundesliga’da galip gelmeyi başaran Wolfsburg, düşme hattıyla puan farkını korumayı başardı. Geçtiğimiz hafta Gladbach karşısına moralli çıkan konuk ekip, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, bitime 6 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. Bitime 6 hafta düşme potasıyla arasında 5 puan fark bulunan ve son 13 haftadan sadece 1 galibiyet çıkaran Wolfsburg cephesinde, teknik adam hamlesine rağmen kötü gidişata devam ediyor. Almanya Bundesliga’da son 5 hafta namağlup bir performans sergileyen Leipzig, son haftaların en formsuz takımlarından Wolfsburg karşısına çıkıyor. Ev sahibi son haftalardaki etkisin sürdürecek ve taraftarı önünde sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.36

Bets10 Bahis Oranı: 5.07