sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 13.04.2024

13 Nisan Cumartesi akşamı için Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Strasbourg – Reims: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Toulouse deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Strasbourg, yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkardı. Son 3 haftada bileği bükülmeyen Patrick Vieira ve öğrencileri, Nantes ve Rennes karşısında iyi hücum performansları sergileyerek yükselişe geçerken, son hafta en yakın rakiplerinden Toulouse karşısında aynı etkiyi gösteremese de, kalesini gole kapatarak 1 puanı cebine koydu. Son 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran Strasbourg, bitime 7 hafta kala düşme potasıyla puan farkını 7’ye kadar çıkardı ve rahat bir nefes aldı. 28 haftadan 8 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, geri kalan 20 haftadan ise 9 beraberlik, 11 mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. Viera ve öğrencileri, bu hafta Reims karşısında galibiyet arayacak. Kazanarak düşme hattıyla puan farkını çift hanelere çıkarmak istiyorlar. Fransa Ligue 1’de ilk 28 haftayı 11 galibiyet, 7 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Reims, 40 puanla kendisine 7. sırada yer buldu. Ligde kalmayı garanti altına alan William Still ve öğrencileri, son 7 haftada Avrupa bileti için mücadele edecek. Konuk ekip son haftalarda galibiyet adına zorlanırken, son 4 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu ve rakiplerine kolay kolay galibiyet şansı vermedi. Son 4 haftayı 3 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan Reims, son olarak geçtiğimiz hafta iç sahada Nice ile golsüz berabere kaldı. 6. sıradaki Lens ile puan farkını 3’e kadar indirmeyi başaran konuk ekip, bu hafta sezonun ilk yarısında mağlup ettiği Strasbourg ile karşı karşıya geliyor. Konuk ekibin rakibine deplasmanda konuk olduğu son 7 maçta sadece 1 kez mağlup olduğunu söyleyelim. Fransa Ligue 1’de son 7 haftaya girilirken, hem Strasbourg hem de Reims yükselişe geçti. 3 haftadır maç kaybetmeyen ev sahibi ile son 4 hafta namağlup yoluna devam eden Reims’in mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Rennes – Toulouse: MS 1, 1.63 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de son 6 haftanın 5’inde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan, son 2 haftada ise üst üste mağlubiyetler alan Rennes’in, üst sıralarla arasındaki puan farkı açılmaya başladı. Son 6 haftada sadece ezeli rakibi Marsilya’yı iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başaran Julien Stephan ve öğrencileri, son 2 hafta Strasbourg ve Monaco karşısında üst üste mağlubiyetler aldı. Son 180 dakika kalesinde 3 gole engel olamayan ev sahibi, rakip fileleri ise havalandırmayı başaramadı. Son 2 haftada skor üretmekte zorlanan Rennes, 28 hafta sonunda ise 40 gol atarak, iyi sayılabilecek bir hücum performansı sergiledi. 6. sırada yer alan Lens ile arasında 4 puan fark bulunan ev sahibi, bitime 7 hafta kala Ligue 1 sahnesinde yükselişe geçmek istiyor. Toulouse son 2 haftadan 4 puan toplamayı başardı. Ligue 1’in en zayıf halkası Clermont’a karşı iç sahada 3-0’lık galibiyete imza atan Toulouse, geçtiğimiz hafta ise en yakın rakiplerinden Strasbourg ile iç sahada golsüz berabere kaldı. Son 7 haftadan 4 galibiyet çıkarmayı başaran Toulouse, bu fikstürde sahadan sadece 2 kez puansız ayrıldı. Sezonun ikinci yarısında gösterdiği etkiyle düşme hattından uzaklaşmayı başaran Carles Martinez’in öğrencileri, düşme hattıyla puan farkını 7’ye kadar çıkardı. Son haftalarda bol gollü mücadelelere imza atan konuk ekip, son 9 haftanın 7’sine skor üretmeyi başarırken, 7 maçta da 2.5 gol barajı aşıldı. Bu hafta Rennes deplasmanında izleyeceğimiz Toulouse, iç sahada 1 puan aldığı rakibini, deplasmanda mağlup etmek istiyor. Fransa Ligue 1’de son 2 haftadan puan çıkarmayı başaramasa da, Rennes üst sıraları takibini sürdürüyor. Avrupa bileti için son 7 haftada mücadele edecek olan Rennes, iç sahada puan kayıplarına son verecek ve Toulouse engelini kayıpsız geçecektir.

Stuttgart – Frankfurt: MS 1, 1.35 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da uzun süredir 3. sırada yerini korumayı başaran Stuttgart, zorlu Dortmund deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başarırken, hem yenilmezlik serisini 10 haftaya çıkardı hem de 2. sıradaki Bayern Münih ile puanını eşitledi. Dortmund karşısında 3 puanı getiren gol 64. dakikada Sehrou Guirassy’den gelirken, yıldız golcü sezona damga vurmaya devam etti. 8 maçta tam 24 golle ligin en iyi gol istatistiklerinden birine sahip. Son 10 haftayı 8 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan, 28 hafta sonunda ise sahadan sadece 6 kez mağlup ayrılan Sebastian Hoeness’in öğrencileri, tarihi bir sezon geçiriyor. 2. sıraya yükselmek isteyen ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde Frankfurt’a karşı galibiyet arayacak. Bu hafta Stuttgart deplasmanına konuk olacak olan Eintracht Frankfurt cephesinde, 27. hafta öncesi eksikler dikkat çekiyor. Konu ekipte bu hafta Sebastian Rode, Ellyes Skhiri ve Sasa Kalajdzic’in sakatlıkları devam ediyor. Tuta ve Eric Ebimbe ise kart cezalısı. Son 3 haftada puan kayıplarına çare bulamayan Frankfurt, Dortmund deplasmanından aldığı mağlubiyetin ardından, Union Berlin ve Werder Bremen ile berabere kaldı. 6. sıradaki yerini tehlikeye atmaya başlayan Dino Toppmöller ve öğrencileri, 28 haftayı 10 galibiyet, 12 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. 42 puanı bulunan konuk ekip, bu hafta Stuttgart karşısında kötü gidişata son vererek, yeniden yükselişe geçmek istiyor. Almanya Bundesliga’da sezona damga vuran takımlar arasında yer alan Stuttgart, 3. sıradaki yerini korurken, 2. sıra ile puan farkını kapattı. Son 10 hafta namağlup yoluna devam eden Stuttgart, galibiyetlerine taraftarı önünde devam edecek ve Frankfurt’u mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.47

Bets10 Bahis Oranı: 4.95