sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 13.04.2024

İtalya Serie A Ligi kapsamında 13 Nisan Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Lecce – Empoli: KGVAR, 1.75 (iddaa) – 1.96 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 31. haftasında Milan deplasmanına konuk olan Lecce, evine 3-0’lık mağlubiyetle döndü ve bitime 7 hafta kala düşme hattıyla arasındaki puan farkı 3’e kadar indi. Son haftalarda galibiyet adına fazlasıyla zorlanan ev sahibi, teknik adam hamlesine rağmen kötü gidişata çare bulamadı. Göreve 3 hafta önce Luca Gotti’yi getiren Lecce, son 8 haftalık fikstürde sadece İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Salernitana’yı mağlup edebildi. Son 2 haftada Roma ile berabere kalan, Milan karşısında ise sahadan mağlubiyetle ayrılan Lecce, son 2 haftada skor dahi üretemedi. 31 haftadan ise sadece 6 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, aynı zamanda ligin en az maç kazanan takımları arasında yer alıyor. İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesini yakından hisseden bir diğer takım ise Empoli olurken, Davide Nicola ve öğrencileri geçtiğimiz hafta Torino’dan 3 puanı 3 golle aldı. 3 isabetli şutta 3 gol bulan konuk ekip, oyun hakimiyetini rakibine vermesine karşın, sahadan istediğini aldı. 4 haftadır devam eden puan kayıplarına 3-2’lik galibiyetle son vermeyi başaran Empoli, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 2’de tutmaya devam etti. 4 hafta boyunca üst üste mağlubiyetler alan ve zor günler geçiren konuk ekip, Torino galibiyetiyle birlikte yükselişe geçmek istiyor. 31 maçta kalesini 47 gole kapatamayan ve savunmada zafiyetler gösteren Empoli, sahadan sadece 7 galibiyet çıkarabildi. Düşme hattından uzak kalmak için galibiyetlere devam etmeye ihtiyaçları var. İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftaya girilirken, iki takımında küme düşme tehlikesi devam ediyor. Maç kazanmakta ve kalesini gole kapatmakta zorlanan iki yakın rakipte, bu hafta kazanarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor. İki takımında karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyoruz.

Bologna – Monza: MS 1, 1.36 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 31. hafta geride kalırken, Bologna genç teknik adamıyla 16 galibiyet, 10 beraberlik, 5 mağlubiyetle 48 puan toplamayı başardı. Thiago Motta yönetiminde üst sıraları bırakmayan ev sahibi, son 11 haftada sadece Serie A Ligi’nin lideri İnter’e karşı mağlup olurken, geri kalan 10 haftayı 8 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan ve bitime 7 hafta kala Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdüren Bologna, Empoli ve Salernitana karşısında aldığı üst üste galibiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta kümede kalma mücadelesi veren Frosinone ile golsüz berabere kaldı. Son 270 dakika kalesinde gole geçit vermeyen Bologna, bu hafta iç sahada Monza’ya karşı galibiyet arayacak. Rakip filelere 45 gol göndermeyi başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 25 gole izin verdi. Bologna harika bir sezon geçirirken, etkisini son haftalara taşımak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde kalmayı bitime 7 hafta kala büyük ölçüde garantileyen Monza, üst sıralardan ise uzak kaldı. Raffaele Palladino önderliğinde istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, . 31 haftayı 11 galibiyet, 9 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bıraktı. 42 puanla ligin 11. sırasında yer alan Monza, 8 haftada iyi performanslar sergiledi. Sahadan sadece 1 kez mağlup ayrılan ve yükselişe geçen konuk ekip, son 2 haftada önce Torino ardından Napoli’ye karşı kaybetti. Son 180 dakikada kalesini 5 gole kapatamayan Monza, rakip fileleri ise 1 kez havalandırabildi. Bu hafta üst sıraların iddialı takımlarından Bologna karşısında izleyeceğimiz konuk ekip, karşılaşma öncesi önemli eksikler dikkat çekiyor. Dany Mota, Gianluca Caprari, Samuele Vignato ve Danilo D’ambrosio’nun sakatlıkları devam ederken, Luca Caldirola ve Papu Gomez ise kart cezalısı. İtalya Serie A Ligi’nde bitime 7 hafta kala Şampiyonlar Ligi potasını bırakmayan Bologna, sezon başından itibaren ligin en etkili performanslarından birini sergiliyor. Son haftalarda etkisine devam eden Bologna, galibiyetlerine Monza karşısında devam edecektir.

Torino – Juventus: MS 2, 1.96 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; Torino bu hafta ezeli rakibi Juventus karşısında galibiyet arayacak. Torino derbisine iç sahada çıkacak olan ev sahibi, ezeli rakibine tam 19 maçtır üstünlük kuramıyor. Son yıllarda Torino derbisinde üstünlük tamamen Juventus’un eline geçti. İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon 31 haftayı 11 galibiyet, 11 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Ivan Juric ve öğrencileri, 44 puanla 9. sırada yer aldı. Avrupa potasına yetişmeye çalışan ev sahibi, Udinese ve Monza karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkarmayı başarırken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Empoli deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle döndü. 2-0 geriden gelerek Zapata’nın golleriyle skoru 2-2’ye getirmeyi başaran Torino, son dakika golüyle mağlubiyetten kurtulmayı başaramadı. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk hayalleri suya düşen Juventus, 2. sıradaki yerini ise Milan’a kaptırdı. Üst sıralarda zor günler geçirmeye başlayan konuk ekip, son 10 haftanın 8’inde puan kayıplarına engel olamadı. Son 10 haftaya kadar şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Massimo Allegri ve öğrencileri, son 10 haftada ise hem zirveyle puan farkının açılmasına engel olamadı hem de 2. sıradaki yerini Milan’a kaptırdı. 4 hafta boyunca üst üste puan kayıpları yaşayan JUVE, geçtiğimiz hafta ezeli rakiplerinden Fiorentina’yı iç sahada 1-0 mağlup ederek, puan kayıplarına dur demeyi başardı. 2. sıra ile arasında 6 puan fark bulunan konuk ekip, bu hafta Torino derbisinde galibiyet arayacak. Torino’ya karşı 19 maçtır kaybetmeyen JUVE, seriyi deplasmanda sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 4 hafta sonra galip gelerek üst sıralardaki yerini bırakmayan ve Şampiyonlar Ligi umutlarını koruyan Juventus, bu hafta Torino derbisinde galibiyet arayacak. 19 maçtır ezeli rakibine karşı kaybetmeyen Juventus, zorlu Torino deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.66

Bets10 Bahis Oranı: 6.96