İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Roma Maç Tahmini 14.04.2024

14 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi’nin 32. hafta mücadelesinde, Udinese ile Roma karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2.

Genzobet, Udinese galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.30, Roma galibiyetine ise 2.32 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.92, beraberliğe 2.91, konuk ekibe ise 1.98 oran veriyor.

Udinese Galibiyetten Uzak

Udinese, 31 maçın 27’sinde puan kaybetmesine rağmen, aldığı 16 beraberlikle düşme hattının üzerinde kalmayı başardı. 4 galibiyet, 16 beraberlik ve 11 mağlubiyetle toplamda 28 puan toplayan Gabriele Cioffi’nin öğrencileri, küme düşme korkusuyla karşı karşıya. Geçtiğimiz hafta puan kayıplarına Serie A lideri İnter’e karşı iç sahada 2-1’lik skorla devam eden ev sahibi, en alt sıradaki Salernitana’nın ardından, ilk 31 haftadan en az galibiyet çıkaran takım oldu. Bitime 7 hafta kala düşme potasıyla arasında sadece 2 puan fark bulunan Udinese, bu hafta iç sahada Roma’yı konuk edecek. Ev sahibinin ligde kalmak için puan kayıplarına son vermeye ihtiyacı var.

Roma’dan Üst Üste Galibiyetler

Roma yeni hocasıyla çok formda. Göreve Daniele De Rossi geldikten sonra, konuk ekip hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi’nde yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde son 11 hafta sadece lider İnter’e karşı mağlubiyet yaşayan konuk ekip, geri kalan 10 haftadan ise 8 galibiyet, 2 beraberlik çıkardı. Son olarak geçtiğimiz hafta Lazio derbisinden 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran Roma, bitime 7 hafta kala 55 puanla 5. sırada yer aldı. Şampiyonlar Ligi potasına girmek için mücadele eden Rossi ve öğrencileri, hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde ise ezeli rakibi Milan’ı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Yarı final kapısını aralayan konuk ekipte, sezonun son haftalarına girilirken moraller yüksek.

Udinese – Roma Maç Bilgileri

Udinese – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bluenergy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese takımında Enzo Ebosse, Gerard Deulofeu ve Florian Thauvin’in sakatlıkları devam ediyor. Roma’da ise Sardar Azmoun’un sakatlığı devam ediyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Maduka Okoye, Lautaro Giannetti, Thomas Kristensen, Jordan Zemura, Oier Zarraga, Kingsley Ehizibue, Roberto Pereyra, Lazar Samardzic, Sandi Lovric, Walace, Isaac Success.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Donny Huijsen, Angelino, Rick Karsdorp, Lorenzo Pellegrini, Leandro Paredes, Bryan Cristante, Nicola Zalewski, El Shaarawy, Paulo Dybala.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Roma, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yarı final kapısını araladı. Üst üste derbi galibiyetleri alan konuk ekip, güven vermeyi başardı. Roma’nın zorlu Udinese deplasmanından 3 puanla çıkacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.98

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.32

Maç Sonucu: Yarıda kaldı.

Maç Sonu Editör Yorumu: Ndicka’nın sakatlığından dolayı maç yarıda kaldı. 70. dakikaya 1-1’lik beraberlikle girmeyi başaran Udinese ve Roma, birbirlerine üstünlük kurmakta zorlandı. Ndicka’nın korkutan sakatlığının ardından maç yarıda kaldı ve hakem mücadeleyi devam ettirmedi.