İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Villarreal İddaa Tahmini 14.04.2024

İspanya La Liga’da 9 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Villarreal deplasmanda, Athletic Bilbao’ya konuk oluyor. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Athletic Bilbao ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Athletic Bilbao kazanır 1.78, beraberlik 3.95, Villarreal kazanır ise 4.45 olarak açıklanmış.     

Athletic Bilbao’da İlk 4 Umutları Sürüyor 

Athletic Bilbao’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Kral Kupası finalinde Mallorca ile karşılaşan Athletic Bilbao normal süresi ve uzamaları 1-1 biten maçta penaltı atışları ile kazandı ve kupayı müzesine götürdü. Sezonun etkili takımlarından biri olan Athletic Bilbao La Liga’da ilk 4 umutlarını da devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise San Mames Barria’da Villarreal’i ağırlayacaklar. Son maçta lider Real Madrid’e 2-0 kaybeden Athletic Bilbao, 5. Sıraya gerilemişti. Bu hafta sonu Villarreal karşısında favori olarak gösterilen Athletic Bilbao’da Ruiz de Galarreta kart cezalısı. 

Villarreal İç Sahada Kaybetti 

Villarreal La Liga’da oynadığı son maçtan puan çıkartmadı. La Ceramica’da konuk ettikleri Atletico Madrid’e 2-1 kaybettiler. Haftalar sonra mağlubiyet yüzü gören Marcelino’nun öğrencileri 9 maçlık yenilmezlik serileri de sona ermiş oldu. Düşme hattı ile puan farkını açan Villarreal’in hedefi Avrupa Konferans Ligi’ne katılabilmek. İlk 7 şansları hala var ama bu hafta zor bir deplasmana konuk olacaklar. Athletic Bilbao maçı öncesinde Villarreal’de Francis Coquelin, Yeremy Pino ve Eric Bailly’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Athletic Bilbao – Villarreal Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Ruiz de Galarreta kart cezalısı. Villarreal’de Francis Coquelin, Yeremy Pino ve Eric Bailly’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Gorka Guruzeta, Iker Muniain, Alex Berenguer, Inaki Williams

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao La Liga’da oynadığı son maçta Real Madrid’e 2-0 kaybetmişti. Bu yenilginin ardından 5. Sıraya gerilediler. Geçen hafta sonu ise Kral Kupası finalinde Mallorca’yı penaltı atışları ile mağlup eden Bask ekibi şampiyonluğa ulaştı. Villarreal ise Avrupa umutlarını sürdürmek istiyor. 2 hafta önce La Ceramica’da Atletico Madrid’e 2-1 kaybeden Villarreal 9 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Bu hafta da işleri pek kolay değil. Athletic Bilbao kazanır ve ilk 4 umutlarını devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…