sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 19.04.2024

İddaa fikstüründe 19 Nisan Cuma akşamı yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Serie A Ligi ve Fransa Ligue 1 mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Cagliari – Juventus: MS 2, 1.56 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 32. haftasında lider İnter’i sahasında konuk eden Cagliari, tam 25 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen rakibinden, 2-2’lik skorla 1 puan almayı başardı. Yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkaran ev sahibi, son 5 haftadan 5 puan topladı ve bitime 6 hafta kala küme düşme hattının 4 puan üzerinde yer aldı. Claudio Ranieri ve öğrencileri, son haftalarda mağlup etmesi zor olan takımlardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Küme düşme tehlikesini hala yakından hisseden ve puan toplamaya ihtiyacı olan Cagliari, bu hafta iç sahada Juventus’u konuk edecek. Son 3 haftadan Atalanta’yı mağlup edip, Hellas Verona ve İnter ile berabere kaldıklarını belirtelim. İtalya Serie A Ligi’nde son 11 haftanın 9’unda puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Juventus, Fiorentina karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle toparlanma sinyalleri verirken, geçtiğimiz hafta çıktığı Torino derbisinde puan kaybına engel olamadı. Sahadan golsüz beraberlikle ayrılan ve Torino’ya 2 puan kaptıran Allegri ve öğrencileri, son 6 haftanın ise 5’inde puan kaybetti. Şampiyonluk hayallerini son 11 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla kaybeden JUVE, 2. sıradaki yerini ise Milan’a kaptırdı ve ezeli rakibinin 6 puan gerisine düştü. Şampiyonlar Ligi biletini zora sokan konuk ekip, bu hafta Cagliari deplasmanına konuk olacak. En yakın rakibiyle arasında 4 puan fark bulunan Juventus, bitime 6 hafta kala bu puan farkını korumak istiyor. Fiorentina galibiyeti ve Torino debisinden aldığı 1 puanla toparlanma sinyalleri veren Juventus, sona eren şampiyonluk umutlarının ardından, Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumak için mücadele edecek. Allegri ve öğrencilerinin, kümede kalmak için mücadele veren Cagliari karşısında yükselişe geçerek, sahadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyoruz.

Genoa – Lazio: MS 2, 2.27 (iddaa) – 2.60 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde ilk 32 haftayı 9 galibiyet, 12 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Genoa, Alberto Gilardino yönetiminde bitime 6 hafta kala, düşme hattının 12 puan üzerinde yer almayı başardı. Son 4 haftada namağlup performansıyla, düşme hattıyla puan farkını açmayı başaran ev sahibi, rahat bir nefes aldı. Son 4 haftayı 3 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan ev sahibi, Hellas Verona deplasmanından aldığı 2-1’lik galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Fiorentina deplasmanına konuk oldu. Albert Gudmundsson’un penaltı golüyle devre arasına 1-0 önde girmeyi başaran ev sahibi, ikinci yarıda ise üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Bu hafta iç sahada Lazio’yu konuk edecek olan Genoa, seriyi taraftarı önünde sürdürmek istiyor. Lazio teknik adam değişikliğinin ardından, Avrupa iddiasını son 6 haftaya taşımayı başardı. Sarri ile yollarını ayıran ve 4 hafta önce göreve Igor Tudor’u getiren konuk ekip, yeni hocasıyla 4 haftadan 9 puan topladı. Teknik adam etkisini ilk haftalardan izlemeye başladık. Son 4 haftada Frosinone, Juventus ve Salernitana2yı mağlup etmeyi başaran konuk ekip, tek mağlubiyetini ise Roma derbisinde yaşadı. Geçtiğimiz hafta iç sahada en alt sıradaki Salernitana’yı konuk eden Lazio, karşılaşmadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı. 7. sıradaki yerini korumayı başaran 6. sıradaki Atalanta ile puan farkını ise 2’ye kadar indiren konuk ekip, bu hafta galibiyetlerine Genoa deplasmanında devam etmek istiyor. Avrupa iddiasını sürdürmek için Lazio’nun galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. Son haftalarda Igor Tudor’un göreve gelişiyle birlikte yükselişe geçen Lazio, bitime 6 hafta kala Avrupa iddiasını sürdürdü. Galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı olan Lazio, bu hafta ligin rahat takımlarından Genoa’yı mağlup etmeyi başaracaktır.

Nice – Lorient: MS 1, 1.35 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de son 6 haftaya girilirken, Nice zor günler geçirmeye devam ediyor. Türkiye kariyeriyle yakından tanıdığımız genç teknik adam Francesco Farioli yönetiminde sezona giriş yapan ev sahibi, sezonun ilk yarısına PSG ile birlikte damga vurdu. Sezonun ikinci yarısıyla birlikte ev sahibi galibiyet almakta zorlanırken, liderlik koltuğunun çok uzağında kaldı. Son 15 haftanın 11’inde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan ev sahibi, Nantes’e karşı iç sahada aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Reims ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. 2 haftada 5 puan kaybeden Nice, bitime 6 hafta kala 44 puanda kaldı ve 5. sıraya kadar geriledi. Ev sahibi taraftarı önünde kazanarak, son haftalara girilirken toparlanmak istiyor. Fransa Ligue 1’de bitime 6 hafta kala Play Out hattında yer alan Lorient, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Son 4 haftadan 1 puan çıkarabilen konuk ekip, Regis Le Bris yönetiminde bu sezon düşme tehlikesini bir türlü atlatmayı başaramadı. 28 haftayı 6 galibiyet, 8 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan Lorient, son 4 haftada Lyon, Brest ve Montpellier’e karşı skor dahi üretemeden mağlup olurken, Monaco deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle döndü. Son 2 haftadan puan çıkaramayan Lorient’in, düşme hattının üzeriyle arasında 2 puan fark bulunuyor. Zor günler geçiren Nice ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan konuk ekip, iç sahada 1-1 berabere kaldığı rakibine karşı, deplasmanda kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1’in son haftalarında artan puan kayıplarına rağmen, bitime 6 hafta kala üst sıralarda kalmaya devam eden Nice, taraftarı önünde puan kayıplarına son vermek istiyor. Sezona müthiş bir başlangıç yapan ev sahibinin, bu hafta Lorient karşısında kazanarak, eski günlere dönüş sinyalleri vereceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.78

Bets10 Bahis Oranı: 7.25