İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Osasuna Bahis Tahmini 20.04.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Osasuna deplasmanda, Rayo Vallecano’ya konuk oluyor. Karşılaşmanın saat 17.15’te başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Rayo VallecanoOsasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde. Rayo Vallecano kazanır 2.32, beraberlik 3.20, Osasuna kazanır ise 3.40 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano’dan Golsüz Beraberlik 

Rayo Vallecano La Liga’da son haftalarda üst üste puanlar toplayamaya başladı. Geçen hafta sonu Vallecas’da Getafe’yi konuk eden Inigo Perez’in ekibi sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Kümede kalma umutlarını devam ettiren Rayo Vallecano son 3 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi ve bu süreçte 5 puan topladı. Düşme hattında bulunan Cadiz’in 6 puan da önünde yer alıyorlar. Kümede kalam umutlarını sürdüren Rayo Vallecano bu hafta sonu Vallecas’da Osasuna’yı ağırlayacak. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Diego Mendez’in sakatlığı sürüyor. 

Osasuna 1 Puanı Kaçırdı 

Osasuna’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta El Sadar’da Valencia ile karşı karşıya gelen Osasuna karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da oynadığı son 4 maçta 3 kez mağlubiyet yaşayan Osasuna’da işler pek yolunda gitmiyor. Geçen hafta Valencia karşısında son dakikada Ante Budimir ile penaltı atışından yararlanamayan Osasuna 1 puanı kaçırmıştı. Bu hafta sonu ise Vallecas’da Rayo Vallecano karşısında 3 puan peşindeler. Maç öncesinde Osasuna’da Kike Barja, Unai Garcia ve Aimar Oroz’un sakatlıkları devam ediyor. 

Rayo Vallecano – Osasuna Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 15.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Diego Mendez’in sakatlığı sürüyor. Osasuna’da Kike Barja, Unai Garcia ve Aimar Oroz’un sakatlıkları devam ediyor. 

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Miguel Crespo, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano geçen hafta karşı karşıya geldiği Getafe ile golsüz berabere kaldı. La Liga’da oynadıkları son 3 maçta 5 puan toplayan Rayo Vallecano’nun kümede kalma umutları sürüyor. Bu hafta sonu ise Osasuna karşısında puan peşindeler. Osasuna ise geçen haftayı puansız geçti. El Sadar’da Valencia’ya 1-0 kaybettiler. Son dakikada penaltı kaçırdıklarını da belirtelim. Rayo Vallecano rakibine nazaran son haftalarda daha formda. Vallecas’da Rayo Vallecano’yu galibiyete daha yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.98

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.32

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…