Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Darmstadt 98 Maç Tahmini 20.04.2024

20 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga‘nın 30. hafta mücadelesinde, Köln ile Darmstadt 98 karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT.

Rexbet, Köln galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.46, Darmstadt 98 galibiyetine ise 6.35 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.34, beraberliğe 4.01, konuk ekibe ise 5.23 oran veriyor.

Köln En Zorlu Sınavında

Almanya Bundesliga’da bitime 5 hafta kala küme düşme tehlikesi yaşayan Köln, bu hafta en alt sırada yer alan ve kümede kalma umutları günden güne azalan Darmstadt 98’i sahasında konuk edecek. Timo Schultz ve öğrencileri, son 9 haftalık fikstürün 8’inde puan kayıplarına engel olmayı başaramadı. 13 hafta önce teknik adam değişikliğine giden Köln, 11 maçta puan kayıplarına engel olamadı ve teknik adam hamlesi kötü gidişata çare olmadı. 7 hafta boyunca devam eden puan kayıplarına 2 hafta önce Bochum’u 2-1 mağlup ederek son veren Köln, geçtiğimiz hafta ise Bayern Münih engeline takıldı ve karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Düşme hattının üzeriyle arasında 5 puan fark bulunan Köln, bu hafta ligde kalma yoluna en kritik maçına çıkıyor.

Darmstadt 98 Küme Düşüyor

Almanya Bundesliga’da son 5 haftaya girilirken, en alt sıradaki Darmstadt 98’in hata yapma lüksü kalmadı. Tam 23 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Torsten Lieberknecht ve öğrencileri, bu hafta en yakın rakibi Köln karşısında mağlup olması halinde, küme düşmeyi 4 hafta kala garantileyecek. Son 23 haftadan sadece 7 puan çıkarabilen Darmstadt 98, galibiyetten çok uzak. Geçtiğimiz hafta iç sahada 1-0’lık Freiburg mağlubiyetinden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, Mainz 05 karşısında aldığı 4-0’lık mağlubiyetin ardından, kötü gidişatını sürdürdü. Kalesini tam 72 gole kapatamayan ve ligin averaj takımı haline gelen Darmstadt 98, bu hafta ligde kalma umutları devam eden ve galibiyete ihtiyacı olan Köln’e deplasmanda konuk olacak. Konuk ekip hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten çok uzakta.

Köln – Darmstadt 98 Maç Bilgileri

Köln – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln’de Luca Kilian, Dejan Ljubicic, Justin Diehl, Davie Selke, Florian Dietz’in sakatlıkları devam ediyor. Darmstadt 98 cephesinde Fabian Holland, Fraser Hornby, Marvin Mehlem ve Braydon Manu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Davie Selke, Steffen Tigges.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Matthias Bader, Tobias Kempe Matej Maglica, Christoph Zimmermann, Bartol Franjic, Oscar Vilhelmsson, Emir Karic, Tim Skarke, Klaus Gjasula, Sebastian Polter.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ligde kalma mücadelesi veren Köln, bu hafta en alt sıradaki Darmstadt 98’i sahasında konuk edecek. Ligde kalma umutları tükenmek üzere olan ve 23 haftadır maç kazanamayan Darmstadt 98 karşısında, sahadan 3 puanla ayrılmayı başaracaklardır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Haftaya Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası olarak giren Darmstadt 98, Köln deplasmanında kazanarak kabustan uyandı. Konuk ekip düşme hattını paylaştığı Köln karşısında Christoph Klarer ve Oscar Vilhelmsson’un golleriyle galip geldi.