Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Bochum İddaa Tahmini 20.04.2024

Wolfsburg taraftarı önünde Bochum‘u konuk edecek. 20 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga‘nın 30. hafta mücadelesi, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Wolfsburg galibiyetine 1.77, beraberliğe 3.98, Bochum galibiyetine ise 4.46 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.57, beraberliğe 3.52, konuk ekibe ise 3.73 oran veriyor.

Wolfsburg’un Galibiyete İhtiyacı Var

Almanya Bundesliga’da 11 hafta boyunca puan kayıplarına çare bulamayan Wolfsburg cephesinde, 3 hafta önce Niko Kovac ile yollar ayrıldı. Göreve Ralph Hasenhüttl’i getiren ev sahibi, sezonun bitmesine 5 hafta kala, küme düşme adayları arasında. Yeni hocasıyla ilk sınavını Werder Bremen deplasmanında veren ve karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran Wolfsburg, son 2 haftada Mönchengladbach ve Leipzig’e 3’er gol yiyerek kaybetti. Kalesinde tam 6 gole engel olamayan ev sahibi, rakip fileleri ise sadece 1 kez havalandırabildi. Küme düşme hattıyla arasında 2 puan fark bulunan Wolfsburg, bu hafta 1 puan üzerinde yer aldığı Bochum’u sahasında konuk edecek.

Bochum Göreve Butscher’i Getirdi

Bochum cephesinde Heiko Butscher hamlesine rağmen puan kayıpları devam etti. Almanya Bundesliga’da 6 hafta boyunca maç kazanamayan ve küme düşme hattının en yakın rakibi haline gelen konuk ekip, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Göreve geçtiğimiz hafta Heiko Butscher gelirken, Bochum galibiyet hasretini 7 haftaya çıkardı. İç sahada Heidenheim ile 1-1 berabere kalan konuk ekip, son 7 haftayı 5 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Bitime 5 hafta kala düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan konuk ekip, bu hafta ligde en yakın rakibi Wolfsburg’a konuk olacak. Sezonun ilk yarısında rakibinden 3 puan almayı başaran Bochum’un bir kez daha galibiyete ihtiyacı var.

Wofsburg – Bochum Maç Bilgileri

Wolfsburg – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Lukas Nmecha ve Koen Casteels’in sakatlıkları devam ederken, Moritz Jenz kart cezalısı. Bochum’da ise Mohammed Tolba, Moritz-Broni Kwarteng ve Goncalo Paciencia’nın sakatlıkları devam ediyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Pavao Pervan, Rogerio, Sebastiaan Bornauw, Moritz Jenz, Joakim Maehle, Kevin Paredes, Lovro Majer, Jonas Older Wind, Mattias Svanberg, Kevin Behrens, Maxi Arnold.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Bernardo, Patrick Osterhage, Ivan Ordets, Keven Schlotterbeck, Kevin Stöger, Anthony Losilla, Maximilian Wittek, Noah Loosli, Moritz Broschinski, Takuma Asano.

İddaa Tahmini

Küme düşme tehlikesini yakından hisseden Wolfsburg, en yakın rakibini sahasında konuk edecek. Ligde kalmak için galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, bu hafta taraftar desteğini arkasına alarak, Bochum’u mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.57

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.77

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Zor günler geçiren Wolfsburg, kötü gidişata Bochum karşısında son verdi. Ev sahibi en yakın rakiplerinden birine karşı galip gelirken, bitime 4 hafta kala ligde kalmak adına önemli bir adım attı. Ev sahibinde 3 puanı getiren gol Jonas Older Wind’den geldi.