Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Bayern Münih İddaa Tahmini 20.04.2024

Almanya Bundesliga’nın alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren 30. hafta mücadelesinde, Union Berlin ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Union Berlin galibiyetine 4.91, beraberliğe 4.44, Bayern Münih galibiyetine ise 1.63 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.61, 2.5 Alt 2.37 oran kazandırıyor.

Union Berlin 3 Haftadır Kazanamıyor

Geçen sezon Bundesliga’da önemli bir çıkış yakalayan ev sahibi ekip, bu sezon kümede kalma mücadelesi veriyor. Sezon ortasında Urs Fischer ile yollar ayrıldı ve göreve Nenad Bjelica geldi. Yeni hocasıyla düşme hattının içerisinden çıkmayı başaran ev sahibi, son haftalarda yaşadığı düşüşle, düşme hattından uzak kalamadı. Son 3 haftadan 1 puan çıkaran, son 7 haftanın ise 6’sında puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Union Berlin, bitime 5 hafta düşme potasının 3 puan üzerinde yer alıyor. Son haftalarda galibiyet adına zorlanan Union Berlin, sahasında Bayern Münih’i konuk edecek. Ev sahibi 2. sıradaki yerini korumak isteyen rakibine karşı zorlanacaktır.

Bayern Münih Yerini Korumak İstiyor

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Köln’ü iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başaran Bayern Münih cephesinde, 3 puan şampiyonluk umutlarını korumak için yeterli olmadı. Son 11 yılda şampiyonluğu kimseye bırakmayan konuk ekip, bu sezon erken havlu attı ve seriyi Bayer Leverkusen karşısında sürdüremedi. Şampiyonlar Ligi’ne odaklanan Tuchel ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta rövanşta Arsenal’ı 1-0 mağlup etti. Deplasmanda alınan 2-2’lik beraberliğin ardından, 10’lık galibiyetle yarı final biletlerini ceplerine koydular. Lige moralli dönen Bayern Münih, 2. sıradaki yerini bitime 5 hafta kala korumak istiyor. En yakın rakibi Stuttgart’ı averajla geçmeyi başaran konuk ekip, bu hafta Union Berlin deplasmanına konuk olacak. Bayern Münih deplasmanda favori taraf.

Union Berlin – Bayern Münih Maç Bilgileri

Union Berlin – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Jakob Busk ve Jerome Roussillon’un sakatlıkları devam ediyor. Bayern Münih cephesinde ise Serge Gnabry, Kingsley Coman, Bouna Sarr, Sacha Boey ve Tarek Buchmann’ın sakatlıkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Alex Kral, Danilho Doekhi, Brenden Aaronson, Robin Gosens, Robin Knoche, Julian Malatini, Rani Khedira, Lucas Tousart, Benedict Hollerbach, Kevin Behrens.

Bayern Münih'in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Aleksandar Pavlovic, Eric Dier, Kim Min Jae, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sane, Jamal Musiala, Harry Kane, Thomas Müller.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da şampiyonluk yarışında havlu atan Bayern Münih, son 5 haftada  2. sıradaki yerini korumak istiyor. Şampiyonlar Ligi’nden galibiyetle dönen, Bundesliga’da ise geçen hafta kazanan Tuchel’in öğrencileri, galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.43

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih deplasmanda zorlanmadan kazandı. 2. sıradaki yerini korumaya çalışan konuk ekip, Union Berlin karşısında 5 golle galip gelmeyi başarırken, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.