Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Brest Monaco İddaa Tahmini 21.04.2024

Brest evinde Monaco‘yu konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 30. hafta mücadelesi, 21 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:05’te başlarken, futbol severler beIN CONNECT ekranlarından canlı izleme fırsatı bulacak.

Betelli, Brest galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.50, Monaco galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Brest Son Dakika Golüyle Kaybetti

Eric Serge Roy yönetiminde ilk 29 haftaya damga vuran Brest, geçtiğimiz hafta Lyon deplasmanından aldığı mağlubiyete rağmen, zirve takibine devam ediyor. Lorient ve Metz karşısında aldığı üst üste galibiyetlerin ardından geçtiğimiz hafta Lyon deplasmanına konuk olan ev sahibi, bu sezon ilk kez bir maçta kalesini 4 gole kapatamadı. Son dakika yediği penaltı golüyle mağlup olan Brest, bitime 5 hafta kala liderin 10 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Lyon karşısında son dakikaya kadar iyi bir mücadele sergilemelerine karşın, ligin en iyi savunma performansı sergileyen ekip, 4 golle mağlup oldu. Lider ile puan farkını 7’ye indirmeyi başaramayan ev sahibi, bu hafta iç sahada en yakın rakiplerinden Monaco’uu konuk edecek. Şampiyonluk iddiasını son 4 haftaya taşımak isteyen Brest’in, iç sahada galibiyete ihtiyacı var.

Monaco Zirve Takibinde

Fransa Ligue 1’de son 5 haftaya girilirken, Monaco şampiyonluk umutlarını koruyor. 1 maç eksikle yoluna devam eden Adi Hütter ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Rennes’i mağlup ederek, hem zirveyle puan farkını 11’e indirmeyi başardı hem de 2. sıradaki Brest ile farkı 1’e indirdi. Kritik galibiyet konuk ekipte moralleri yerine getirirken, Monaco son 6 haftada maç kaybetmedi. 4 galibiyet, 2 beraberlikle sahadan ayrılan Adi Hütter ve öğrencileri, 28 haftadan 15 galibiyet, 7 beraberlikle 52 puan toplamayı başardı. Rakip fileler tam 53 kez havalandıran konuk ekip, kalesinde ise 38 gole engel olamadı. Sezonun ilk yarısı Brest’i iç sahada zorlanmadan mağlup etmeyi başaran Monaco, şampiyonluk umutlarını son 4 haftaya taşımak istiyorsa, Brest engelini bir kez daha kayıpsız geçmek zorunda. Adi Hütter ve öğrencileri, liderin ardından ligin en iyi dış saha karnesine sahip.

Brest – Monaco Maç Bilgileri

Brest – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18:05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest takımında Pierre Lees-Melou kart cezalısı. Monaco’da ise Aleksandr Golovin, Guillermo Maripan, Ismail Jakobs ve Caio Henrique’nin sakatlıkları devam ediyor. Thilo Kehrer ise kart cezalısı.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Kenny Lala, Brendan Chardonnet, Bradley Locko, Kamory Doumbia, Romain Del Castillo, Hugo Magnetti, Julien Le Cardinal, Mahdi Camara, Pereira Lage, Steve Mounie.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Mohammed Salisu, Wilfried Singo, Denis Zakaria, Ben Seghir, Myron Boadu, Takumi Minamino, Maghnes Akliouche, Youssouf Fofana, Folarin Balogun, Wissam Ben Yedder.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirveyle puan farkını kapatmaya başlayan ve son 6 haftada maç kaybetmeyen Monaco, sezonun kader maçlarından birine çıkıyor. En yakın rakibi Brest ile karşı karşıya gelecek olan Adi Hütter ve öğrencileri, şampiyonluk yolunda 1 maç eksikle rakibinden daha avantajlı. Sezonun ilk yarısında Brest’i mağlup eden Monaco, yeniden rakibini mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.23

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Şampiyonluk umutlarını korumaya devam eden Monaco, en yakın rakibi Brest’i deplasmanda 2 golle mağlup etti. Denis Zakaria ve Takumi Minamino ikilisinin golleri 3 puanı getirirken, son dakikada Monaco’nun 2 kırmızı kart gördüğünü belirtelim. Kazananları tebrik ederiz.