Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Montpellier Maç Tahmini 21.04.2024

21 Nisan Pazar akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Reims ile Montpellier karşı karşıya gelecek.

Auguste Delaune Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Genzobet, Reims galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.70, Montpellier galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda.

Reims Toparlanmak İstiyor

Fransa Ligue 1’de 29 haftayı 11 galibiyet, 7 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan ve 40 puanla 8. sırada kendisine yer bulan Reims, bitime 5 hafta kala Avrupa hayallerine devam ediyor. William Still ve öğrencileri, son 3 haftada üst üste puan kayıpları yaşadı ve 6. sırayı yakalama şansını değerlendiremedi. Lyon ve Nice karşısında sahadan 1’er puanla ayrılan ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise Strasbourg’a karşı deplasmanda mağlup oldu. Nakamura’nın erken golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçmeyi başaran Reims, 45. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalırken, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Umutları devam eden Reims, bu hafta Montpellier karşısında yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Montpellier Puan Farkını Açıyor

Milli ara dönüşünde Le Havre ve Lorient karşısında sahadan 3’er puanla ayrılmayı başaran Montpellier, en yakın rakiplerine karşı 2-0’lık galibiyetlere imza atarken, hem savunma hem de hücum hattında etkili bir futbol ortaya koydu. Geçtiğimiz hafta ligin en alt sırasında yer alan Clermont’a karşı puan kaybına engel olmayı başaramasalar da, 1-1’lik beraberlikle yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkardılar. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 7’ye kadar çıkarmayı başaran Montpellier, bu hafta Reims deplasmanına konuk olacak. Sezonun İlk yarısı iç sahada Reims’e karşı 3-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Montpellier, bu hafta çok daha formda bir takım olarak rakibi karşısına çıkacak.

Reims – Montpellier Maç Bilgileri

Reims – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims takımında Maxime Busi, Valentin Edoa, Joseph Okumu ve Mohamed Daramy’nin sakatlıkları devam ediyor. Amadou Kone ise kart cezalısı. Montpellier’de ise Theo Sainte-Luce ve Axel Gueguin’in sakatlıkları devam ediyor. Jordan Ferri ise kart cezalısı.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Sergio Akieme, Yunis Abdelhamid, Azor Matusiwa, Oumar Diakite, Thomas Foket, Reda Khadra, Marshall Munetsi, Junya Ito, Keito Nakamura, Michael Richardson.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Becir Omeragic, Modibo Sagnan, Maxime Esteve, Mincarelli Davin, Khalil Fayad, Silvan Hefti, Joris Chotard, Teji Savanier, Arnaud Nordin, Akor Adams.

İddaa Tahmini

Avrupa potasına yetişmek isteyen Reims ile kümede kalmak için son haftalarda yükselişe geçen Montpellier karşı karşıya geliyor. Ev sahibi puan kayıplarına son vermek isterken, konuk ekip ise düşme hattıyla farkı açmak istiyor. İki takımında 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Montpellier deplasmandan 3 puanla çıktı. Konuk ekip 2 golle Reims engelini kayıpsız geçmeyi başardı. Mücadelede iki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başarırken, bizleri yanıltmadı.