Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Strasbourg İddaa Tahmini 21.04.2024

İddaa fikstüründe 21 Nisan Pazar akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 30. hafta mücadelesinde, Lille iç sahada Strasbourg‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlayan mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Betroad, Lille galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.15, Strasbourg galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.88, 2.5 Alt 1.92 oran kazandırıyor.

Lille Konferans Ligi’ne Veda Etti

Fransa Ligue 1’de bitime 5 hafta kala 4. sıradaki yerini bırakmayan Lille, UEFA Konferans Ligi’nde ise yarı final hayallerine veda etti. Zorlu İngiltere deplasmanında 2-1’lik Aston Villa mağlubiyetinden kurtulmayı başaramayan Fonseca’nın öğrencileri, rövanşı 2-1 kazanmasına rağmen turu geçemedi. Kupanın favorisine karşı penaltılarla mağlup olan ve rotasını tamamen Ligue 1’e çeviren ev sahibi, ligde son 5 hafta maç kaybetmedi. 3 galibiyet, 2 beraberlikle sahadan ayrılan Lille, son 2 haftada önce Lens ardından Marsilya’yı mağlup etmeyi başardı. Doğrudan Şampiyonlar Ligi’ne gitmek isteyen Lille, galibiyetlerine bu hafta Strasbourg karşısında devam etmek istiyor. 3. sıradaki Monaco ile arasındaki puan farkını 2’ye kadar indirmeyi başaran ev sahibi, bu hafta ligde kalmaya çalışan Strasbourg karşısına çıkacak.

Strasbourg 4 Haftadır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’de son dönemde dikkat çeken takımlardan biri Strasbourg oldu. Patrick Vieira’nın önderliğindeki konuk ekip, son 4 haftada gösterdiği namağlup performansla, düşme hattının 10 puan üzerine çıkmayı başardı. Son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Strasbourg, Nantes, Rennes ve Reims’i mağlup etmeyi başarırken, Toulouse ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Reims engelini 3-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran konuk ekip, bu hafta ise Lille deplasmanına konuk olacak. Düşme hattıyla puan farkını çift hanelerde tutmak isteyen konuk ekip, seriyi sürdürmek istiyor.

Lille – Strasbourg Maç Bilgileri

Lille – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille’de Rafael Fernandes, Samuel Umtiti ve Andrej Ilic’in sakatlıkları devam ediyor. Nabil Bentaleb ise kart cezalısı. Strasbourg cephesinde ise Lebo Mothiba, Angelo Gabriel ve Karol Fila’nın sakatlıkları devam ediyor. Matthieu Dreyer ise kart cezalısı.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Leny Yoro, Santos Carvalho, Ismaily, Gabriel Gudmundsson, Yusuf Yazıcı, Remy Cabella, Benjamin Andre, Angel Gomes, Edon Zhegrova.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Alaa Bellaarouch, Frederic Guilbert, Abakar Sylla, Junior Mwanga, Andrey Santos, Ângelo Borges, Lucas Perrin, Jessy Deminguet, Mouhamadou Diarra, Kevin Gameiro, Dilane Bakwa.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in formda takımları arasında yer alan Lille, Konferans Ligi’nde yarı final kapısından döndü. Bitime 5 hafta kala tüm odağını lige çeviren ve Şampiyonlar Ligi biletiyle sezonu bitirmek isteyen Fonseca’nın öğrencileri, Strasbourg’u iç sahada mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille teselliyi Fransa Ligue 1’de buldu. Konferans Ligi’ne veda eden Lille, Avrupa dönüşü Strasbourg’u iç sahada tek golle mağlup etti. Ev sahibinde 3 puanı getiren gol Jonathan Christian David’den geldi. Kazananları tebrik ederiz.