Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Le Havre Metz Maç Tahmini 21.04.2024

Fransa Ligue 1′de son 5 haftaya küme düşme tehlikesinin içerisinde giren Le Havre ile Metz, 21 Nisan Pazar akşamında karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlayan mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Le Havre galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.25, Metz galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.35, 2.5 Alt 1.60 oran kazandırıyor.

Le Havre Tehlike Hattında

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Le Havre, son 11 haftanın 10’unda puan kayıplarına engel olmayı başaramazken, son 4 haftalık fikstürden ise sadece 1 puan çıkarabildi. Sezonun ikinci yarısıyla birlikte zayıf halkalar arasına giren ev sahibi, bitime 5 hafta kala düşme potasının en yakın rakibi olarak yoluna devam ediyor. Luka Elsner ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada en yakın rakibi Nantes’i konuk etti. Ligde kalmak yolunda kader maçlarından birine çıkan Le Havre, 1-0’lık mağlubiyetle puan kayıplarına devam etti. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar inen ev sahibi, bu hafta 2 puan üzerinde yer aldığı Metz ile iç sahada karşı karşıya gelecek.

Metz Ligi Bırakmıyor

Bu hafta en yakın rakibi Le Havre’ye deplasmanda konuk olacak olan Metz, kazanması halinde düşme hattından kurtulmayı başaracak. Konuk ekipte karşılaşma öncesi Benjamin Tetteh ve Joel Asoro’nun sakatlıkları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Lens’e karşı karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başaran Metz, düşme hattının üzeriyle puan farkını 2’ye kadar indirmeyi başardı. 3 haftadır devam eden mağlubiyetlere son vermeyi başaran Laszlo Bölöni’nin öğrencileri, son 6 haftada 3. galibiyetini aldı. Ligde kalmak adına son haftalarda etkili olmaya başlayan Metz, bu hafta Le Havre deplasmanında galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında Le Havre’yi iç sahada konuk etmiş ve karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrılmışlardı. Bitime 5 hafta kala ligde kalmak için bu kez galibiyete ihtiyaçları var.

Le Havre – Metz Maç Bilgileri

Le Havre – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oceane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Le Havre’de Andy Logbo, Oussama Targhalline ve Gautier Lloris’in sakatlıkları devam ediyor. Christopher Operi, Abdoulaye Toure ve Andre Ayew ise kart cezalısı. Metz takımında ise Benjamin Tetteh ve Joel Asoro’nun sakatlıkları devam ediyor.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Youte Kinkoue, Yoann Salmier, Loic Nego, Arouna Sangante, Yassine Kechta, Samuel Grandsir, Josue Casimir, Mohamed Bayo, Élysee Logbo, Emmanuel Sabbi.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Koffi Kouao, Ismael Traore, Van Den Kerkhof, Sadibou Sane, Matthieu Udol, Didier Lamkel, Danley Jean Jacques, Lamine Camara, Nguessan Kouadio, Georges Mikautadze.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de puan kayıplarına son vermeyi başaran Metz, bu hafta düşme hattından kurtulma şansına sahip. En yakın rakibi Le Havre karşısında izleyeceğimiz Metz, sakatlıklarla boğuşan rakibini mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.00

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 3.60

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Georges Mikautadze attı, Metz deplasmanda kazanarak ligde kalma umutlarını arttırdı. Le Havre cephesinde kötü gidişat devam ederken, Metz ise son haftalardaki etkisini en yakın rakibini mağlup ederek sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.