İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Atalanta İddaa Tahmini 21.04.2024

Monza evinde Atalanta’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 33. hafta mücadelesi, 21 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alıyor. Mücadele S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Monza galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.70, Atalanta galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.85, 2.5 Alt 1.96 oran kazandırıyor.

Monza’da Düşüş Sürüyor

İtalya Serie A Ligi’nde 32 haftayı 11 galibiyet, 10 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Raffaele Palladino ve öğrencileri, bitime 5 hafta kala 43 puanla 11. sırada yer alıyor. Bitime 5 hafta kala küme düşme hattından uzak kalmayı başaran Monza, son 3 haftada yaşadığı puan kayıplarına rağmen, ligin orta sıralarında kendisine yer buldu. Torino ve Napoli karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, ev sahibi geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bologna deplasmanından golsüz beraberlikle dönmeyi başardı. İç sahada bu hafta Atalanta’ya karşı galibiyet arayacak olan Monza’da bu hafta önemli eksikler var. Zorlu mücadele öncesinde Andrea Carboni, Papu Gomez, Jean-Daniel Akpro, Gianluca Caprari ve Dany Mota’nın sakatlıkları devam ediyor.

Atalanta’da Moraller Yüksek

İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftanın 6’sında puan kayıplarına engel olamayan Atalanta, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yarı inal biletini cebine koydu. Zorlu Liverpool eşleşmesinde harika bir performans ortaya koyan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, ilk maçı deplasmanda 3-0 kazanırken, hafta içinde aldığı 1-0’lık mağlubiyete rağmen, İngiliz devi karşısında tur biletini cebine koydu. Avrupa Ligi’nde sezonun en sürpriz sonuçlarından birine imza atan Atalanta, rotasını yeniden Serie A’ya çevirdi. Son 2 haftada 5 puan kaybeden konuk ekip, Cagliari’ye karşı aldığı mağlubiyetin ardından, Hellas Verona ile berabere kaldı. Bitime 5 hafta kala 51 puanla 7. sıraya kadar gerileyen Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nde yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Monza – Atalanta Maç Bilgileri

Monza – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza’da Andrea Carboni, Papu Gomez, Jean-Daniel Akpro, Gianluca Caprari ve Dany Mota’nın sakatlıkları devam ediyor. Atalanta’da ise Giorgio Scalvini’nin sakatlığı devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Armando Izzo, Pablo Mari, Samuele Birindelli, Matteo Pessina, Warren Bondo, Andrea Colpani, Roberto Gagliardini, Alessio Zerbin, Lorenzo Colombo, Milan Djuric.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Matteo Ruggeri, Berat Djimsiti, Rafael Toloi, Ademola Lookman, Marten de Roon, Charles De Ketelaere, Mario Pasalic, Ederson, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalistler arasına girmeyi başaran Atalanta, Liverpool eşleşmesinde harika bir performans sergiledi. Ligde bir türlü puan kayıplarına çare bulamayan Atalanta, Avrupa dönüşünde Monza deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.69

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: UEFA Avrupa Ligi’nin yarı finalistleri arasına girmeyi başaran Atalanta, Monza deplasmanından 3 puanla çıkmayı başardı. Avrupa’dan dönüşte hata yapmayan Atalanta, Monza deplasmanında bizleri yanıltmadı.