Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Marsilya Maç Tahmini 21.04.2024

Fransa Ligue 1‘de 30. hafta heyecanı 21 Nisan Pazar akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 20:00’de başlayacak mücadelede, Toulouse ile Marsilya karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT

Genzobet, Toulouse galibiyetine 2.68, beraberliğe 3.35, Marsilya galibiyetine ise 2.68 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Toulouse Vites Yükseltti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Toulouse, son haftalarda yakaladığı yükselişle, düşme hattından uza kalmayı başardı. Son 3 haftada ligde kalmak adına önemli adımlar atan Carles Martinez ve öğrencileri, son 3 haftadan 7 puan topladı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını bitime 5 hafta kala 10’a kadar çıkarmayı başaran Toulouse, deplasmanda Clermont ve Rennes’i mağlup etmeyi başarırken, iç sahada Strasbourg ile golsüz berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta Rennes deplasmanında 1-0 geriye düşmesine karşın, 12 dakika içerisinde skoru 2-1’e getirmeyi başaran ve sahadan galibiyetle ayrılan ev sahibi, son haftalarda formda. Bu hafta iç sahada Marsilya’yı konuk edecek olan Toulouse, sezonun ilk yarısında rakibiyle deplasmanda golsüz berabere kaldı.

Marsilya Güven Tazeledi

Marsilya, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalistler arasına girmeyi başardı. Zor bir sezon geçiren ve sık sık teknik adam değişikliğine gitmek zorunda kalan Marsilya, göreve 6 hafta önce 4. teknik adam olarak gelen Jean-Louis Gasset yönetiminde Benfica engelini geçerek, Avrupa başarısını sürdürdü. Teknik adam değişikliğinden sonra Fransa Ligue 1’de üst üste 3 galibiyete imza atan konuk ekip, son 3 haftada ise Rennes, PSG ve Lille mağlubiyetlerinden kurtulamadı. Benfica’ya karşı ilk maçta alınan mağlubiyetin ardından, hafta içi rövanştan 1-0’lık galibiyetle çıkarak, maçı penaltılara götürmeyi başardılar. Penaltılar sonrasında Portekiz devini saf dışına itmeyi başaran Marsilya’da moraller yerinde. Konuk ekip etkisini son 5 haftaya girilirken, Fransa Ligue 1’e taşımak istiyor. Marsilya’da Ismaila Sarr, Valentin Rongier, Jean Onana, Bilal Nadir, Bamo Meite, Quentin Merlin ve Jonathan Clauss’un sakatlıkları devam ediyor. Amine Harit ve Samuel Gigot ise kart cezalısı.

Toulouse – Marsilya Maç Bilgileri

Toulouse – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 20:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse takımında Christian Mawissa, Mikkel Desler ve Naatan Skytta’nın sakatlıkları devam ediyor. Marsilya’da ise Ismaila Sarr, Valentin Rongier, Jean Onana, Bilal Nadir, Bamo Meite, Quentin Merlin ve Jonathan Clauss’un sakatlıkları devam ediyor. Amine Harit ve Samuel Gigot ise kart cezalısı.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Rasmus Nicolaisen, Logan Costa, Mawissa Elebi, Babicka Shavy, Yann Gboho, Cristian Yepes, Vincent Sierro, Niklas Schmidt, Aron Donnum, Thijs Dallinga.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Ulisses Garcia, Chancel Mbemba, Azzedine Ounahi, Pape Gueye, Leonardo Balerdi, Jordan Veretout, Geoffrey Kondogbia, Renan Lodi, Vitinha, Pierre Aubameyang.

İddaa Tahmini

Son haftaların formda takımlarından Toulouse, ligde zor günler geçiren ve Avrupa’da başarılı olan Marsilya ile karşı karşıya geliyor. Bitime 5 hafta kala galibiyet arayacak olan iki takımında, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hem Marsilya hem de Toulouse mücadelede üstünlüğü yakalamasına rağmen, skoru koruyamadı. Gol düellosuna sahne olan mücadelede, taraftarlar 2’şer gole imza attı. Sahadan beraberlikle ayrılan iki takımda, attıkları gollerle Ligue 1’de bizleri yanıltmadı.