Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Lyon İddaa Tahmini 21.04.2024

21 Nisan Pazar akşamı Fransa Ligue 1 fikstüründe bizleri PSG ile Lyon‘un 3 puan mücadelesi bekliyor. 30. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00’de başlıyor. Parc des Prince Stadı’nın ev sahipliği yapacağı maçı beIN SPORTS 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Betelli, PSG galibiyetine 1.48, beraberliğe 4.90, Lyon galibiyetine ise 6.30 oran belirlemiş durumda.  Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.45, 2.5 Alt 2.75 oran kazandırıyor.

PSG’den Harika Galibiyet

Fransa Ligue 1’de 23 haftadır yoluna namağlup devam etmeyi başaran PSG, bitime 5 hafta kala en yakın rakibinin 10 puan üzerinde yoluna lider devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ligin en zayıf halkası Clermont ile berabere kalan Luis Enrique ve öğrencileri, elde ettiği avantajı kullandı ve rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Barcelona eşleşmesinin ilk maçından mağlubiyetle ayrılan PSG, deplasmanda zoru başardı ve İspanyol devini 4-1 mağlup ederek, devler sahnesinde yarı final biletini cebine koydu. Harika bir sonuçla Fransa Ligue 1’e dönen PSG, son 6 haftalık lig fikstüründen 4 beraberlik aldı ve rakipleriyle puan farkının kapanmasına engel olamadı. Şampiyonlar Ligi dönüşünde yeniden puan farkını açmak isteyen Luis Enrique ve öğrencileri, bu hafta iç sahada Lyon’u konuk edecek.

Lyon’da Sage Etkisi

Fransa Ligue 1’de son 5 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan Lyon, 4 galibiyet, 1 beraberlikle dikkat çekti. Sezonun ilk yarısında küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Lyon, göreve Piere Sage’in gelişiyle birlikte düşme tehlikesini atlattı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Brest’e karşı alınan 4-3’lük galibiyetin ardından, düşme hattıyla aralarındaki puan farkı 15’e kadar yükseldi hem de konuk ekip kendisine 7. sırada yer buldu. Bu sezon Brest’e karşı 4 gol bulmayı başaran tek takım olan Lyon, bu hafta ise lider PSG karşısında galibiyet arayacak. Piere Sage ve öğrencilerinin aynı zamanda Fransa Kupası’nda ise final biletini cebine koyduğunu söyleyelim. Konuk ekip bitime 5 hafta kala çok formda ve moralli. Konuk ekibin ligin en formda takımlarından biri olduğunu söyleyelim.

PSG – Lyon Maç Bilgileri

PSG – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Presnel Kimpembe’nin sakatlığı devam ederken, Lucas Hernandez ve Manuel Ugarte kart cezalısı. Lyon cephesinde ise Joao Bengui’nin sakatlığı devam ediyor. Nicolas Tagliafico ise kart cezalısı.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Nordi Mukiele, Milan Skriniar, Vitinha, Danilo Pereira, Fabian Ruiz, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Matias Ramos, Mbappe, Zaire Emery.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Corentin Tolisso, Diego Moreira, Clinton Mata, Skelly Alvero, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Alexandre Lacazette, Mathis Cherki.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 23 maçlık yenilmezlik serisiyle adım adım şampiyonluğa yürüyen PSG, sezonun ilk yarısında küme düşme tehlikesi yaşadıktan sonra, sezonun ikinci yarısına damga vuran Lyon ile karşı karşıya geliyor. İki takımda ligin son düzlüğüne girilirken, çok formda. Ezeli rakiplerin bu hafta ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.39

Betelli Oranı: İY 0, Oran 2.65

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’in lideri PSG, fişi ilk yarıdan çekti. Lyon’a karşılaşmanın ilk yarısında 4-1’lik üstünlük kuran Luis Enrique ve öğrencileri, ikinci yarıda ise skoru korudu. Ev sahibi şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı ve yenilmezlik serisini 24 maça çıkardı.