sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 20.04.2024

20 Nisan Cumartesi akşamı bizleri bekleyen Almanya Bundesliga’nın 30. hafta mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Wolfsburg – Bochum: MS 1, 1.57 (iddaa) – 1.77 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 11 hafta boyunca puan kayıplarına çare bulamayan Wolfsburg cephesinde, 3 hafta önce Niko Kovac ile yollar ayrıldı. Göreve Ralph Hasenhüttl’i getiren ev sahibi, sezonun bitmesine 5 hafta kala, küme düşme adayları arasında. Yeni hocasıyla ilk sınavını Werder Bremen deplasmanında veren ve karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran Wolfsburg, son 2 haftada Mönchengladbach ve Leipzig’e 3’er gol yiyerek kaybetti. Kalesinde tam 6 gole engel olamayan ev sahibi, rakip fileleri ise sadece 1 kez havalandırabildi. Küme düşme hattıyla arasında 2 puan fark bulunan Wolfsburg, bu hafta 1 puan üzerinde yer aldığı Bochum’u sahasında konuk edecek. Bochum cephesinde Heiko Butscher hamlesine rağmen puan kayıpları devam etti. Almanya Bundesliga’da 6 hafta boyunca maç kazanamayan ve küme düşme hattının en yakın rakibi haline gelen konuk ekip, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Göreve geçtiğimiz hafta Heiko Butscher gelirken, Bochum galibiyet hasretini 7 haftaya çıkardı. İç sahada Heidenheim ile 1-1 berabere kalan konuk ekip, son 7 haftayı 5 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Bitime 5 hafta kala düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan konuk ekip, bu hafta ligde en yakın rakibi Wolfsburg’a konuk olacak. Sezonun ilk yarısında rakibinden 3 puan almayı başaran Bochum’un bir kez daha galibiyete ihtiyacı var. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden Wolfsburg, en yakın rakibini sahasında konuk edecek. Ligde kalmak için galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, bu hafta taraftar desteğini arkasına alarak, Bochum’u mağlup edecektir.

Union Berlin – Bayern Münih: MS 2, 1.43 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Geçen sezon Bundesliga’da önemli bir çıkış yakalayan ev sahibi ekip, bu sezon kümede kalma mücadelesi veriyor. Sezon ortasında Urs Fischer ile yollar ayrıldı ve göreve Nenad Bjelica geldi. Yeni hocasıyla düşme hattının içerisinden çıkmayı başaran ev sahibi, son haftalarda yaşadığı düşüşle, düşme hattından uzak kalamadı. Son 3 haftadan 1 puan çıkaran, son 7 haftanın ise 6’sında puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Union Berlin, bitime 5 hafta düşme potasının 3 puan üzerinde yer alıyor. Son haftalarda galibiyet adına zorlanan Union Berlin, sahasında Bayern Münih’i konuk edecek. Ev sahibi 2. sıradaki yerini korumak isteyen rakibine karşı zorlanacaktır. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Köln’ü iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başaran Bayern Münih cephesinde, 3 puan şampiyonluk umutlarını korumak için yeterli olmadı. Son 11 yılda şampiyonluğu kimseye bırakmayan konuk ekip, bu sezon erken havlu attı ve seriyi Bayer Leverkusen karşısında sürdüremedi. Şampiyonlar Ligi’ne odaklanan Tuchel ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta rövanşta Arsenal’ı 1-0 mağlup etti. Deplasmanda alınan 2-2’lik beraberliğin ardından, 10’lık galibiyetle yarı final biletlerini ceplerine koydular. Lige moralli dönen Bayern Münih, 2. sıradaki yerini bitime 5 hafta kala korumak istiyor. En yakın rakibi Stuttgart’ı averajla geçmeyi başaran konuk ekip, bu hafta Union Berlin deplasmanına konuk olacak. Bayern Münih deplasmanda favori taraf. Almanya Bundesliga’da şampiyonluk yarışında havlu atan Bayern Münih, son 5 haftada  2. sıradaki yerini korumak istiyor. Şampiyonlar Ligi’nden galibiyetle dönen, Bundesliga’da ise geçen hafta kazanan Tuchel’in öğrencileri, galibiyetlerine devam edecektir.

Köln – Darmstadt 98: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da bitime 5 hafta kala küme düşme tehlikesi yaşayan Köln, bu hafta en alt sırada yer alan ve kümede kalma umutları günden güne azalan Darmstadt 98’i sahasında konuk edecek. Timo Schultz ve öğrencileri, son 9 haftalık fikstürün 8’inde puan kayıplarına engel olmayı başaramadı. 13 hafta önce teknik adam değişikliğine giden Köln, 11 maçta puan kayıplarına engel olamadı ve teknik adam hamlesi kötü gidişata çare olmadı. 7 hafta boyunca devam eden puan kayıplarına 2 hafta önce Bochum’u 2-1 mağlup ederek son veren Köln, geçtiğimiz hafta ise Bayern Münih engeline takıldı ve karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Düşme hattının üzeriyle arasında 5 puan fark bulunan Köln, bu hafta ligde kalma yoluna en kritik maçına çıkıyor. Almanya Bundesliga’da son 5 haftaya girilirken, en alt sıradaki Darmstadt 98’in hata yapma lüksü kalmadı. Tam 23 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Torsten Lieberknecht ve öğrencileri, bu hafta en yakın rakibi Köln karşısında mağlup olması halinde, küme düşmeyi 4 hafta kala garantileyecek. Son 23 haftadan sadece 7 puan çıkarabilen Darmstadt 98, galibiyetten çok uzak. Geçtiğimiz hafta iç sahada 1-0’lık Freiburg mağlubiyetinden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, Mainz 05 karşısında aldığı 4-0’lık mağlubiyetin ardından, kötü gidişatını sürdürdü. Kalesini tam 72 gole kapatamayan ve ligin averaj takımı haline gelen Darmstadt 98, bu hafta ligde kalma umutları devam eden ve galibiyete ihtiyacı olan Köln’e deplasmanda konuk olacak. Konuk ekip hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten çok uzakta. Almanya Bundesliga’da ligde kalma mücadelesi veren Köln, bu hafta en alt sıradaki Darmstadt 98’i sahasında konuk edecek. Ligde kalma umutları tükenmek üzere olan ve 23 haftadır maç kazanamayan Darmstadt 98 karşısında, sahadan 3 puanla ayrılmayı başaracaklardır.

Toplam İddaa Oranı: 3.00

Bets10 Bahis Oranı: 4.38