sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 20.04.2024

20 Nisan Cumartesi akşamı için 3 güvendiğimiz karşılaşmayı, kupon olarak sizler için hazırladık. Hafta sonu fikstüründe kazanmanız dileğiyle.

Lens – Clermont: KGVAR, 1.82 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lens, Frnasa Ligue 1’de sezona son derece kötü bir başlangıç yaptı. İlk 5 haftanın tamamında puan kaybeden Franck Haise ve öğrencileri, kısa sürede toparlanmaya başladı. Sonraki 20 haftada sadece 3 kez mağlubiyet yaşayan ev sahibi, üst sıralara adını yazdırmayı başardı ve ligin formda takımlarından birisi oldu. Son 4 haftalık fikstürde Franck Haise ve öğrencilerinde kabus yeniden başladı. 4 haftadır kazanamayan Lens, son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Geçtiğimiz hafta küme düşme hattının içerisinde yer alan Metz’e deplasmanda konuk olan Lens, Sotoca’nın penaltı golüyle 1-0 öne geçmeyi başardığı mücadeleden, 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. 6. sırada yer alan Lens, son 5 haftada yeniden yükselişe geçmek ve Şampiyonlar Ligi potasına yetişmek istiyor. Fransa Ligue 1’de son 5 haftaya en zayıf halka olarak girmek zorunda kalan Clermont, 29 haftanın 25’inde puan kaybetti. 4 galibiyet, 10 beraberlik, 15 mağlubiyetle 22 puan toplamayı başaran konuk ekibin, düşme hattının üzeriyle arasında 6 puan fark bulunuyor. 29 hafta sonunda kalesini 48 gole kapatamayan Pascal Gastien ve öğrencileri, rakip fileleri ise 21 kez havalandırabildi. Konuk ekip son haftalarda kolay maç kaybetmemesine karşın, galibiyet adına zorlanmaya devam ediyor. PSG ve Montpellier karşısında sahadan 1’er puanla ayrılmayı başaran Clermont, son 4 haftada sadece Toulouse’a karşı iç sahada mağlup oldu. Lidere karşı deplasmanda sürpriz bir sonuç almayı başaran, beraberliklerine ise Motpellier karşısında devam eden Clermont’un, bu hafta Lens deplasmanında 3 puana ihtiyacı var. Lens son 4 haftada puan kayıplarına çare bulamadı. Ev sahibi üst sıralardaki yerini tehlikeye atarken, bitime 5 hafta puan kayıplarına son vermek istiyor. Clermont ise son 4 haftada sadece 1 kez mağlup oldu ve ligde kalma umutlarını sürdürdü. Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede, iki takımında skor bulacağını düşünüyoruz.

Hellas Verona – Udinese: MS 1, 2.27 (iddaa) – 2.60 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftaya girilirken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hellas Verona’nın, düşme hattıyla arasında sadece 1 puan fark bulunuyor. Son 4 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olamayan Marco Baroni ve öğrencileri, taraftarı önünde Milan ve Genoa’ya karşı mağlup olurken, deplasmanda ise Cagliari ve Atalanta ile berabere kaldı. Atalanta deplasmanında karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 geride kapatan ev sahibi, ikinci yarıda Darko Lazovic ve Tijanni Noslin’in golleriyle skora dengeyi getirdi. Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren Atalanta karşısında imza attığı geri dönüş, Hellas Verona’nın ligde kalma umutlarını arttırdı. Bu hafta iç sahada en yakın rakiplerinden Udinese’yi sahasında konuk edecek olan Baroni ve öğrencileri, bu kritik virajı kayıpsız geçmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 31 haftayı 4 galibiyet, 16 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Udinese, bitime 6 hafta kala düşme hattının 1 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Kalesini 48 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 25 kez havalandırabildi. Gabriele Cioffi hamlesine rağmen düşme tehlikesini hissetmeye devam eden Udinese, yeni teknik adamıyla son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Son 3 haftadan 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Udinese, geçtiğimiz hafta iç sahada Roma’yı konuk etti. 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan konuk ekip, 64. dakikada skorun 1-1’e gelmesine engel olamadı. 70. dakikada Roma oyuncusu Ndikca’nın sakatlığıyla maç tatil edildi. Bu hafta ligde beraber kümede kalma mücadelesi verdikleri Hellas Verona ile karşı karşıya gelecekler. Son maçtan aldığı 1 puan ve imza attığı geri dönüşle toparlanma sinyalleri veren Hellas Verona, ligde kalmak yolunda en kritik virajlardan birine çıkıyor. Hellas Verona iç saha avantajıyla, en yakın rakibini iç sahada mağlup edecektir.

Hoffenheim – Mönchengladbach: KGVAR, 1.26 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da son 5 haftanın 4’ünde puan kayıplarına engel olamayan Hoffenheim, bitime 5 hafta kala 36 puanda kalarak 9. sıraya kadar geriledi. Geçtiğimiz hafta küme düşmeme mücadelesi veren Mainz 05 karşısında sahadan 4-1’lik mağlubiyetle ayrılan Hoffenheim, 5 haftalık fikstürde 4. yenilisini yaşadı. Avrupa yarışında 5 hafta öncesine kadar iddialı takımlar arasında yer alan Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, son 5 haftada ise zayıf halkalar arasında yer aldı. Frankfurt, Stuttgart ve Leverkusen’e karşı üst üste mağlubiyetler alan ev sahibi, Augsbug’u iç sahada mağlup ederek kötü gidişata son verse de, geçtiğimiz hafta savunma zafiyetleri ve puan kayıpları devam etti. Yarıştan kopmak üzere olan Hoffenheim, bu hafta Gladbach’a karşı galibiyet arayacak. Mönchengladbach cephesinde bu hafa eksikler dikkat çekiyor. Konuk ekipte zorlu Hoffenheim deplasmanı öncesinde Grant-Leon Ranos, Jordan Siebatcheu, Nathan N’Goumou, Neuhaus, Christoph Kramer, Kouadio Kone, Simon Walde ve Tony Jantschke’nin sakatlıkları devam ediyor. Son 6 haftada sadece Wolfsburg’u dpelasmanda mağlup etmeyi başaran Gladbach, geçtiğimiz hafta iç sahada Dortmund’a karşı 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. 55. dakikadan itibaren Dortmund 10 kişi mücadele etmesine karşın, konuk ekip mağlubiyetten kurtulamadı. Bitime 5 hafta kala düşme hattıyla arasında 5 puan fark bulunan ve son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Gladbach, bu hafta Hoffenheim karşısında galibiyet arayacak. İki takımda son haftalardaki performans grafiğiyle, galibiyet adına güven vermiyor. Toparlanmak için 3 puana ihtiyacı olan Hoffenheim ile Gladbach, bu hafta puan kayıplarına engel olmayı başaramasa dahi, 90 dakika sonunda skor üretecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.20

Bets10 Bahis Oranı: 7.46