sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 20.04.2024

20 Nisan Cumartesi akşamı İtalya Serie A Ligi, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga kapsamında sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Empoli – Napoli: MS 2, 1.51 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftanın 5’inde mağlup olan, 32 haftanın ise 25’inde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Empoli, teknik adam değişikliğine rağmen küme düşme tehlikesini yaşamaya devam ediyor. Torino’ya karşı alınan 3-2’lik iç saha galibiyetiyle 4 hafta sonra galip gelmeyi başaran Davide Nicola ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lecce deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. En yakın rakibine karşı deplasmanda mağlubiyetten kurtulamayan ev sahibin, düşme hattıyla arasında sadece 1 puan fark bulunuyor. Maç kazanmakta ve skor üretmekte zorlanan Empoli, bu hafta Napoli karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibi son haftalardaki performans grafiğiyle, güven vermekten çok uzakta. Yeni hocasıyla kolay kolay maç kaybetmeyen Napoli, galibiyet almakta ise zorlanıyor. Francesco Calzona’nın göreve gelmesinden sonra konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftada sadece bir kez mağlup oldu. Bu dönemde 8 haftada 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Napoli, 32 hafta sonunda 49 puanla ligin 8. sırasında kendisine yer buldu. Avrupa potasına yetişmeye çalışan konuk ekip, bitme 6 hafta kala 6. sıradaki Atalanta’nın 2 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Monza karşısında alınan 4-2’lik deplasman galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Frosinone ile 2-2 berabere kaldılar. Son haftalarda üst üste galibiyetlerle hem Avrupa hem de Şampiyonlar Ligi umutlarını korumak isteyen Napoli, kümede kalma mücadelesi veren Empoli’ye deplasmanda konuk olacak. Ligin ilk yarısında Empoli’ye karşı iç sahada 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, bitime 6 hafta kala 8. sıradan kurtulamadı. Üst sıralara yetişmeye çalışan konuk ekip, Calzona’nın göreve gelişiyle, toparlanma sinyalleri verdi. Konuk ekibin bu hafta deplasmanda Empoli’yi mağlup edeceğini düşünüyoruz.

Nantes – Rennes: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ;Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Nantes, Fransa Ligue 1’de 29 haftayı 9 galibiyet, 4 berberlik, 16 mağlubiyetle geride bıraktı. 31 puanla ligin 14. sırasında yer alan Nantes, sezon içerisinde 3. kez teknik adam değişikliğine gitti ve göreve Antoine Kombouare’yi getirdi. Yeni hocasıyla son 3 haftadan 6 puan toplamayı başaran ev sahibi, teknik adam değişikliğinin ardından kritik galibiyetler aldı. Nice ve Le Havre deplasmanlarından galibiyetlerle dönen Nantes, iç sahada konuk ettiği Lyon karşısında ise mağlubiyetten kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta aynı puana sahip olduğu Le Havre’ye karşı deplasmanda kazanan ev sahibi, hem rakibini bitime 5 hafta kala puan tablosunda geçmeyi başardı hem de düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e çıkaran Nantes, rahat bir nefes aldı. Bu hafta iç sahada Rennes’i konuk edecek olan Nantes, galibiyetlerine taraftarı önünde devam etmek istiyor. Julien Stephan ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Avrupa Ligi’ne Son 16 eşleşmesinde Mİlan mağlubiyetiyle veda etmek zorunda kalan Rennes, rotasını tamamen Ligue 1’e çevirmesine karşın, sezonun ikinci yarısıyla birlikte etkili olamadı. Üst sıra yarışından kopma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Rennes, son 3 haftanın tamamında mağlup olurken, son 7 haftanın ise 6’sında puan kaybetti. Strasbourg, Monaco ve Toulouse karşısında üst üste mağlubiyetler alan konuk ekip, son 8 haftada kalesini 1 kez gole kapatmayı başarabildi. Geçtiğimiz hafta 1- öne geçtiği Toulouse karşısında 10 dakika içerisinde 2-1 geriye düşen Rennes, savunmada zor günler geçiriyor. 10. sıraya kadar gerilemek zorunda kalan konuk ekibini, 6. sıradaki Lens ile arasında 4 puan fark bulunuyor. Bitime 5 hafta kala, Rennes puan kayıplarına son vermek istiyor. Fransa Ligue 1’in alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede, kümede kalma mücadelesi veren Nantes ile Avrupa yarışına yetişmeye çalışan Rennes karşı karşıya geliyor. İki takımında son 5 haftaya girilirken, karşılaşmada galibiyet adına karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Heidenheim – Leipzig: MS 2, 1.27 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın bu sezonki sürpriz takımlarından biri olan Heidenheim, son dönemde gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Son 16 haftada sadece 3 mağlubiyet alan ve düşme hattıyla arasındaki puan farkını 8’e kadar çıkaran Heidenheim, ligin yeni temsilcilerinden biri olmasına rağmen rüştünü ispatlamış durumda. Frank Schmidt’in öğrencileri, geçen hafta Bochum deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrılarak istikrarlarını sürdürdüler. Son 4 haftayı 3 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan ev sahibi, son haftaların mağlup etmesi en zor takımlarından birisi. Son 14 haftanın 12’sinde skor üretmeyi başaran Heidenheim, aynı zamanda hücum hattında da etkili oldu. Marco Rose’un öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’e karşı zorlu bir mücadele vermiş olsa da, turu geçmeyi başaramadı. Bu sonuçla birlikte, Leipzig rotasını tamamen Bundesliga’ya çevirdi. Real Madrid karşısında gösterdiği etkiyle yükselişin sinyallerini veren konuk ekip, lige son 6 haftada damga vurdu. 5 galibiyet, 1 beraberlikle sahadan ayrılan Leipzig, son 2 haftada Freiburg deplasmanında alınan etkileyici 4-1’lik galibiyet ve Wolfsburg karşısında 3-0’lık galibiyetler elde etti. Son 180 dakikada tam 7 gole imza atan konuk ekip, üst sıralardaki iddiasını sürdürüyor. Bitime 5 hafta kala 56 puanla ligin 4. sırasında yer alan Leipzig, Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini koruyor. Son dönemdeki güçlü performansları göz önüne alındığında, Leipzig’in bu maçta da iddialı bir futbol ortaya koyması bekleniyor. Almanya Bundesliga’da son 5 haftaya girilirken, Leipzig ligin en formda takımları arasında yer alıyor. 4. sıradaki yerini korumayı başaran Marco Rose ve öğrencileri, kazanmaya zorlu Heidenheim deplasmanında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.14

Bets10 Bahis Oranı: 4.96