İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Celta Vigo Bahis Tahmini 27.04.2024

İspanya La Liga’da alt sıralarda yer alan Celta Vigo deplasmanda, Alaves karşısında 3 puan peşinde. Zorlu mücadeleyi saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Alaves ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Alaves kazanır 2.60, beraberlik 3.15, Celta Vigo kazanır ise 2.92 olarak açıklanmış.

Alaves 3 Puanı Kaptı

Alaves’in La Liga’da 3 maçlık mağlubiyet serisi geçen hafta sona erdi. Mendizorrotza’da konuk ettikleri Atletico Madrid karşısında sürpriz yapan Alaves karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. 3 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Luis Garcia’nın ekibi kümede kalmayı da büyük ölçüde garantiledi diyebiliriz. 18. sıradaki Cadiz’in 10 puan önündeler ve ligin bitimine 6 hafta kaldı. Bu hafta sonu Celta Vigo’yu konuk edecek Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı devam ediyor. Rafa Marin ve Abdelkabir Abqar ise kart cezalısı.

Celta Vigo’dan 4 Gollü Galibiyet

Celta Vigo La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Balaidos’da konuk ettikleri Las Palmas’ı 4-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Cadiz’in kaybettiği haftayı kazanarak geçen Claudio Gonzalez’in öğrencileri puan farkını 6’ya çıkarttı ve kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Bu hafta konuk olacakları Alaves deplasmanında da 3 puan peşindeler. Maç öncesinde Celta Vigo’da Joseph Aidoo ve Carlos Dotor kart cezalısı. Jörgen Larsen ise kart cezalısı.

Alaves – Celta Vigo Maç Bilgileri

Alaves – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorrotza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı devam ediyor. Rafa Marin ve Abdelkabir Abqar ise kart cezalısı. Celta Vigo’da Joseph Aidoo ve Carlos Dotor kart cezalısı. Jörgen Larsen ise kart cezalısı.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Ruben Duarte, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Anastasios Douvikas, Iago Aspas

İddaa Tahmini

Alaves geçen hafta konuk ettiği Atletico Madrid karşısında 3 puanı kaptı. Mendizorrotza’da rakibini 2-0 ile geçtiler. 3 maçlık aradan sonra kazanan Alaves kümede kalma umutlarını iyice arttırdı. Celta Vigo La Liga’da kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta Las Palmas’ı 4-1 ile geçen Celta Vigo’nun kümede kalma umutları sürüyor. Mendizorrotza’da bu hafta gollü bir 90 dakika bekliyorum. Tercihim karşılıklı gol var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…