Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Samsunspor Bahis Tahmini 27.04.2024

Trendyol Süper Lig’de geçen haftayı puansız geçen Kasımpaşa evinde, Samsunspor’u konuk edecek. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

KasımpaşaSamsunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Kasımpaşa kazanır 2.42, beraberlik 3.73, Samsunspor kazanır ise 2.96 olarak açıklanmış.

Kasımpaşa’nın Avrupa Umutları Azaldı

Kasımpaşa Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Konyaspor’a iç sahada 2-0 kaybeden Sami Uğurlu’nun ekibi geçen hafta ise Gaziantep FK deplasmanında da 2-0 kaybetti. Üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından Avrupa umutlarını iyice zora soktular. İstanbul ekibi son 4 haftada 3 kez mağlubiyet yaşadı ve bu hafta sonu ise iç sahada Samsunspor’u konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Samsunspor’a 4-2 kaybetmişlerdi. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Erdem Çetinkaya ve Dries Saddiki’nin sakatlıkları devam ediyor.

Samsunspor 1 Puanı Kurtardı

Samsunspor’da son haftalarda puan kayıpları yaşayan takımlardan biri. Markus Gisdol’un ekibi geçen hafta sonu iç sahada konuk ettiği Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. 1 puanı uzatma dakikalarında Landry Dimata’nın golüyle kurtardılar. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Samsunspor’un hala düşme tehlikesi yaşadığını belirtelim. Ligin bitinine 5 hafta var ve Samsunspor henüz ligde kalmayı garantileyemedi. Bu hafta sonu Kasımpaşa’ya konuk olacak Samsunspor’da Lubomir Satka ve Muhammed Gümüşkaya sakat olan isimler.

Kasımpaşa – Samsunspor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Erdem Çetinkaya ve Dries Saddiki’nin sakatlıkları devam ediyor. Samsunspor’da Lubomir Satka ve Muhammed Gümüşkaya sakat olan isimler.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Ben Ouannes, Sadık Çiftpınar, Yasin Özcan, Claudio Winck, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Haris Hajradinovic, Oğulcan Çağlayan, Mamado Fall, Nuno Da Costa

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Ercan Kara

İddaa Tahmini

Kasımpaşa’da puan kayıpları devam ediyor. Geçen hafta Gaziantep FK deplasmanında 2-0 kaybeden Kasımpaşa’nın Avrupa umutları azaldı. Bu hafta ise Samsunspor’u konuk edecekler. Samsunspor ise geçen hafta Adana Demirspor karşısında 2 puan bıraktı. Rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Son 3 maçından galibiyet çıkartamayan Samsunspor düşüşte. Gollü bir maç bekliyorum. Samsunspor hem atan hem de gol yiyen bir takım. İstanbulda karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…